Koira herätteli aamulla: sillä oli taas läähätyskohtaus. Silittelin ja lohduttelin sitä. Kohtaus meni melko nopeasti ohi. Minulla on aamuisin suu kuivana, kuin santapaperia. Verenpainelääkkeet kuivaavat suuta todella paljon. Olen myös huomannut että enää en sitten pysty nukkumaan kellon ympäri, kuten ennen.

Aamutoimet sujuivat perinteiseen malliin: teetä, leipiä ja Aamulehden lukua. Poika nukkui melkein puoleenpäivään asti. Laitoin Karjalanpaistin uuniin kahdentoista maissa. Siitä tulikin oikein hyvää. Kolmen maissa söimme sitä uusien perunoiden kanssa. Ostin eilen Prismasta uusia perunoita, maksoivat vain 1,20 euroa kilo.

Katseltiin pojan kanssa Harry Potter elokuva. Olin nähnyt elokuvan aiemmin, mutta katselin sen silti. Maanantaina tulee se Potteri, jota en ole nähnyt. Ihan hyvää viihdettä aikuisellekin. Pääsiäinen on noitien aikaa.

Ruuan jälkeen nukuin pienet päikkärit, tunnin verran unta palloon. Kukaan ei ole soittanut, enkä minä ole soittanut kenellekään. Pitkäperjantai onkin perinteisesti hiljentymisen aikaa. Nyt tuntuu että elämä on vähän liiankin hiljaista. Töitä toivoisin lisää.