Heräsin puoli kymmenen ja Aamulehden lukuun kului pari tuntia teen ja leipien kera. Sitten sain kohtauksen. Siivouskohtauksen!

Vein matot pihalle, imuroin lattiat ja pyyhin kostealla. Vessakin tuli siivottua perusteellisesti. Kun olin hikoillut, menin suihkuun. Siellä siivosin seinät ja lattiat sillä aikaa kun hiuksissa vaikutti hoitoaine. Nyt on enää siivoamatta olohuone ja yläkerta. Ihanaa kun kotona tuoksuu puhtaalle!

Ajattelin että olen ansainnut pitsan ja hain itselleni ja pojalle pitsat Kaukajärven Kotipitsasta. Moni muukin oli päätynyt samaan ratkaisuun. Jonotusaika oli melkein tunti. Hain samalla R-kioskilta filmin lainaksi. Hot Fuzz oli aikas hyvä elokuva, kyllä naurua riitti.

Illalla kävin naapurissa nimpparikahveella. Perheen emäntä oli tehnyt lihapasteijoita ja ne olivat hyviä. Juttelimme sekä VR:n asioista että firmani mainonnasta. Päivänsankari sai minulta lahjaksi ärrältä lainaamani filmin. Muistuttelin että se on palautettava huomisiltaan mennessä.

Kello on soittamassa klo 06.30. Minulla on menoa aamulla. Pitäisi olla kaupungilla ennen yhdeksää. Työkeikka, mutta ei ihan tavallinen. Odotan kyllä innolla tätä tapaamista.