Koira herätteli minua jo viiden aikaan aamulla, sillä oli taas läähätyskohtaus. Nousin sängystä kuuden jälkeen ja komensin pojan kouluun kahdeksaksi. Olin ihan väsynyt koko päivän.

Päivällä kävin suihkussa ja sitten lähdin Lielahden Giganttiin ostoksille. Olin jo aiemmin kysellyt Mustasta Pörssistä digiboksia, joka sopii telkkariin jossa ei ole scarttia. Heillä oli sellainen boksi myynnissä, mutta hinta oli 106 euroa. Gigantista sain vastaavan 38 eurolla.

Boksin asennus ei mennyt ihan OK. Vanhasta telkkarista oli hankala saada kanavat näkyviin ja sopimaan ne boksin kanssa yhteen. Soitin naapurin miehen paikalle. Hän sai kaikki toimimaan hienosti. Palkaksi annoin kuusi tölkkiä kaljaa. Toivottavasti heillä ei tullut kotona riitaa: vaimo motkottaa aina kaljanjuonnista. No, luultavasti mies jemmasi kaljat piiloon.

Vanhin siskoni soitti päivällä. Hän oli saanut työpaikan Ylöjärven kaupungilta: puutarhanhoitoa marraskuun lopulle asti. Toinen asia oli jälkiperunkirjoitus. Isämme kuoli viisi vuotta sitten ja kuolinpesä oli silloin ylivelkainen. Emme ”koskeneet pesään” joten velat eivät periytyneet. Nyt on tullut tieto että isämme omisti tontin Uuraisilla. Kukaan ei tiennyt tästä asiasta. Nyt selvitellään ovatko velat vanhentuneet jne. Parin viikon päästä menemme lakimiehen luokse selvittämään asiaa.

Mukavaa viikonloppua!