Poika oli heti aamusta kuumeessa. Hänellä on ollut koko päivän lämpö 38 asteen hujakoilla. Flunssa pääsi siis iskemään. Vastaiskuna on runsas hunajan syönti, kuuma kaakao ja mustaviinimarjamehu. Minulla oli jääkaapissa äitini tekemää mustaviinimarjamehua avaamattomassa pullossa. Mehu on tehty vuonna 2002, mutta luulen että se on edelleen OK. Ettei vaan pojalle tule flunssan päälle vielä vatsatauti?

Päivällä käväisin pikaisesti uusimassa lottoni ja suunnittelin uutta mainosta yritykselleni. Nyt kohderyhmäni on tarkkaan rajattu. En nyt kerro vielä enempää, ettei kukaan nappaa ideaani. Huomenna teen mainokset ja otan niistä kopiot. Katsotaan kuinka tämä idea vetää.

Illalla olin kaverini kanssa kutsuvierasjuhlissa. Lauluyhtye oli hyvä ja ilta oli viihdyttävä. Ei olisi kannattanut laittaa ripsiväriä ollenkaan, koska minulta tulee helposti naurunkyyneleet silmistä. Kaverini kiitteli ja kehui että oli ollut mukava ilta. Kävimme vielä hakemassa Subwaystä leivät iltapalaksi.

Kotimatkalla poikkesimme vielä tarkistamassa erään kukkakaupan huomisen aukiolon. Sain jo puhelimessa sisäpiirin tietoa aukiolosta, mutta oli hyvä tehdä tarkistus. Kaverini on menossa huomenna miehensä kanssa Nokialle rippijuhliin klo 10.00. Olivat unohtaneet kokonaan kukkien oston.

Matkalla poikkesimme vielä tyttäreni luona. Tytär pakkaili ja touhusi viime hetken hommia ennen matkaansa Meksikoon. Toisen kaverin poika vie tyttäreni linja-autoasemalle klo 01.30.Halasin tytärtä ja toivottelin hyvää matkaa. Olin kotona kymmenen maissa.

Pojalla oli kuume ennallaan. Laitoin hänelle iltapalaa. Poika kertoi että hän oli nukkunut tunnin verran minun poissa ollessa. Nyt ruokin vielä kissan ja koiran sekä käytän koiran iltapissalla.