Olin aamulla töissä. Eli tämä ainoa vakituinen asiakkaani, jossa käyn kahden viikon välein siivoamassa. Mukavaa, kun minut toivotettiin tervetulleeksi: ”Ihanaa kun tulit”. Perheen rouvalla oli molemmissa käsissä rasitusvamma, jännetuppitulehdus tai tenniskyynärpää. Eli hän oli aika kädetön. Siistiä jälkeä taas tuli ja sovimme että taas kahden viikon päästä menen heille.

Iltapäivällä väsytti niin, että nukuin koiran kanssa melkein kaksi tuntia. Lääkkeiden piikkiin laitan tämän väsymyksen. Toivottavasti vaiva helpottuu parin viikon sisään. Yksi sivuoire on myös suun kuivuminen.

Tyttäreltä tuli tekstari Meksikosta. Hänellä on nyt paha aurinkoihottuma ja on epäselvää korvaako matkavakuutus tämän sairauden hoidon. Soitin Turvaan, mutta en saanut vastausta. Antoivat SOS numeron ja tytär soitti sinne. Edelleenkään ei tullut varmaa vastausta. Harmittavaa että tytär on kipeä ja hänen lomansa on vasta puolivälissä.

Kävin illalla pika pikaa lähikaupassa ruokaostoksilla. Huomasin että mainoksestani oli repäisty kaksi puhelinnumerolappua. Ainakin vähän on siis kiinnostusta. Mainoksia en jakanut tänään, mutta pyrin huomenna suorittamaan sen tehtävän. Tein pojalle ja itselleni iltapalaksi lämpöisiä voileipiä.