Mittailin taas tänään verenpainettani ja se on edelleen koholla. Muutama viikko sitten paineet olivat ihan OK. Ainoa asia mikä on muuttunut, on se että olen unohtanut kaurapuuron tärkeyden. Huomenna keitänkin aamupalaksi oikein kattilassa kaurapuuroa. Ulkoilua on ollut entiseen malliin ja yritän olla stressaamatta itseäni.

Eräs naapurin rouva soitti ja kysyi ottaisinko heidän koiransa meille tänään muutamaksi tunniksi. Heidän pojallaan oli kaveribileet, kun poika täytti tänään 18-vuotta. Epäilivät että koira hermostuu juhlista. Vanhemmat olivat poissa: isä Moskovassa ja äiti Helsingissä. Poikkeuksellisesti en luvannut auttaa. Naapurin koira on puolisokea narttu ja meidän koira puolikuuro ja -sokea uros. Ei niitä olisi voinut jättää yhtään keskenään. Ja mitähän kissamme olisi tehnyt?

Tänään jaoin mainoksiani kaksi tuntia. Puolitoista tuntia kävellen ja puoli tuntia autolla. Kalevankankaalla ja Järvensivulla oli hienot maisemat. Monista omakotitaloista puuttui postilaatikot, koska siellä oli katutyöt menossa. Ehkä he hakevat väliaikaisesti postinsa postikonttorilta. No, verkkoja on taas levitelty ja odottelen yhteydenottoja.

Kun tulin kotiin, poika kertoi että ex-poikakaverini oli käynyt. Ihmettelin pojalle, miksei minulle soitettu. Olisin ollut kotona melko nopeasti. Onneksi ex-poikakaveri soitti kun olin jo kotona. Hän oli kyläillyt monessa paikassa nyt Tampereella ollessaan. Tuli vielä meillekin kahville. Oli mukava jutella monista asioista. Mies lupasi tulla seuraavalla kerralla paremmalla aikaa ja soittaa ensin.