Onko se niin että synkimmän päivän jälkeen tulee valoa. Minulla se ainakin toteutui. Tänään tuli kolme onnenpotkua.

Tein kotisiivousta kotona, koska asiakkaita ei ole. Tavaraa on mennyt roskiin ja kierrätykseen. Tyttären vanhasta laukusta löytyi 20 euron lahjakortti Stockmannille. Tässä tapauksessa löytäjä ei saa pitää löytöä, vaan annan sen tyttärelle kun hän taas palaa Suomeen.

Soitin siskolleni ja puhelusta muodostuikin tunnin terapiapuhelu. Siskoni mielestä minun pitää vain ajatella myöteisiä mielikuvia. Yritän toimia ohjeen mukaan.


Tänään on satanut räntää ja vettä koko päivän. En lähtenyt mainoksia jakamaan, koska keli oli niin huono. Otin yhteyttä Googlen AdWordsiin ja kyselin lisätietoja mainonnasta. Laitoin sähköpostia myös nettisivujeni tekijälle, tälle enkelille joka teki korvauksetta sivut. Pyysin vielä vaihtamaan muutaman kohdan sivustolla. AdWordissä toiminto perustuu hakusanoihin, joten ne olisi saatava kohdalleen. Palvelu vaikutti aika hyvältä, eikä siihen tarvitse sitoutua pitkäksi aikaa. Onko kellään kokemuksia tästä mainonnasta?

Potku 1. Iltapäivällä sain yllätyssoiton ja minulle tarjottiin mahdollisuutta lähteä teatteriin. Ja vieläpä ilmaiseksi. Ihanaa kun näitä enkeleitä on täällä maanpäälläkin! Seela Sella oli loistava!

Potku 2. Kun tulin teatterilta, tapasin entisen työkaverini. Vaihdettiin kuulumiset ja tietysti tyrkkäsin hänelle yritykseni käyntikortin. Kerroin myös epäonnistuneesta mainonnasta. Sattumoisin tämä kaverini tuntee erään paikallislehden päätoimittajan. Lupasi laittaa hänelle viestiä, että minusta tehtäisiin juttu lehteen. Meillä oli oikein mukava juttutuokio. Muisteltiin vanhoja aikoja.

Potku 3. Poika sai tänään kutsun työhaastatteluun. Kysymyksessä on kuukauden pesti seurakunnalle. Hautausmaan puutarhanhoitoa. Poika vastasi kutsuun ja haastattelu on 24.4. Valmennan poikaa haastatteluun ja toivon että hän saa kesätyöpaikan.

Päänsärkyä on ollut vielä hieman ja väsymystä sitäkin enemmän. Verenpainelääkitys varmaan tasaantuu viikon sisään. Huomenna menen mittauttamaan verenpaineeni. Huomenna on myös työkeikka. WoW! Tulee kaksi tuntia töitä tälle viikolle.