1364307.jpg
Kävin päivällä lääkärissä ja huonoja uutisiahan siellä oli. Kolesteroli oli kohonnut: arvot olivat 6.2 ja 3.9. Vuonna 2005 arvot olivat 5.7 ja 3.6. Lääkettä ei määrätty. Lääkäri mittasi verenpaineeni. Ensimmäinen mittaus toi tuloksen 137 / 97 ja toinen 147 / 113. Sain verenpainelääkityksen ja se kestää varmaan koko elämän. Hain apteekista kolmen kuukauden lääkkeet ja ne maksoivat alle seitsemän euroa. Huomenna otan aamulla ensimmäisen pillerin ja alentava vaikutus pitäisi näkyä viikon sisään. Lääkäriin menen taas puolenvuoden päästä. Ja verenpainetta on seurattava pari kertaa kuukaudessa.

Tein yritykselleni aarrekartan tänään. Kartta on jääkaapin vieressä, joten sitä tulee silmäiltyä monta kertaa päivässä. Soitin Kotiavain lehteen ja kysyin saanko yritykseni mainoksen lukijoiden ilmoitusten joukkoon. Mainokset "lukijoiden palstalla" maksavat vain 25-35 euroa. Sain kieltävän vastauksen. Minä voin laittaa kyllä lehteen mainoksen, mutta se maksaa 150 euroa + ALV. Aika kova hinta yhdestä mainoksesta. Muita lehtimainos mahdollisuuksia tutkailen tällä viikolla.

Palautin filmin ärrälle ja vein samalla kahden kaupan ilmoitustaululle mainokset. Lisäksi pudotin mainoksen asuinalueellani myynnissä olevan talon postilaatikkoon.

Yritän olla huomenna reippaampi. Tänään jäi kaksi suunnittelemaani asiaa tekemättä. Piti varata aika lastenvalvojalle ja soittaa pojan isälle. Lapsen isää en ole nähnyt yli vuoteen, eikä ole kyllä soiteltukaan. Nyt kysyn miehen suostuvuutta maksaa pojalle koulutusavustusta. Ensi kuussa loppuu elatusmaksut ja poika on sitten yksin minun elätettävänä. Tyttären kohdalla elatusmaksun muutos koulutustueksi onnistui hyvin. Toivottavasti isä on yhtä myötämielinen pojan suhteen.