Jep, jep! Tänään tuli soitto ja soittaja halusi kaappien raivausta. Menen huomenna illalla arvioimaan kohdetta. Kuulemma iso homma: yksi kokonainen huone täynnä turhaa tavaraa. Loistavaa! Tälle asiakkaalle oli tärkeää vaitiolo- ja salassapitosopimus. Puhelimessa tulimme oikein hyvin juttuun ja uskon että saan tämän homman itselleni.

Väänsin tänään uutta mainosta ja nyt se on valmis kopioitavaksi. Olin illalla erään keskusjärjestön hallituksen kokouksessa ja sain tietää että saan siellä kopiot halvalla. Omilla papereilla yhden kopion hinnaksi tulee vain kaksi senttiä. Huomenna on taas ostettava värillistä kopiopaperia.

Hallituksen kokouksessa suunnittelimme laivaseminaaria toukokuulle, vuosijuhlat ovat lokakuulla ja silloin pääsemme Tampereen raatihuoneelle. Iltapippalot vielä siihen päälle. Kokouksen jälkeen suunnistin ruokakauppaan ja lähdin jakamaan mainoksia Holvastin omakotialueelle. Meinasin eksyä sokkeloiselle alueelle. Ulkoilusää oli kyllä mitä parhain.

Tilasin yritykselleni käyntikortteja. Soittelin toimittajan kanssa illalla ja muunsimme hieman hänen ehdotustaan. Saan kortit torstaina, tilasin nyt alkuun vain sata kappaletta.

Poika tuli iltapäivällä kiukkuisena koulusta. Kauhea nälkä vaivasi ja atk-kokeet olivat menneet huonosti. Perjantaina saa uusia kokeen. Ajotunti oli mennyt hyvin, poika oli ajellut Hervannassa. Syötyään poika oli taas oma mukava itsensä.