Tänään menin poikaa vastaan koululle. Menimme poliisilaitokselle ja poika sai siellä valokuvat itsestään. Automaatissa kuvat maksoivat vain kuusi euroa. Jonottelimme vuoroamme yli puoli tuntia. Poliisilaitoksella on aina porukkaa.

Kun pääsimme virkailijan luokse, hän oli sitä mieltä että tuomamme paperit pitäisi toimittaa koululle. Soitti vielä koululle ja tarkisti asian. Poika oli ymmärtänyt ohjeet väärin. Kerrankos sitä sattuu? Kotimatkalla haimme pitsat Annalan ähläm-pitseriasta. Todella hyvä palvelu ja hyvät tuotteet. Ähläm ei ole minulle haukkumasana ollenkaan, se on vaan slangia.

Kaverini soitti ja kertoi olevansa matkalla sairaalan ensiapuun. Oli käynyt lääkärissä vatsavaivojen takia ja sai nyt passituksen ensiapuun. Epäillään umpisuolen tulehdusta. Hänen pojaltaan leikataan ensi viikolla jääkiekossa revennyt reisilihas. Tämä perhe on matkaamassa Karibian risteilylle maaliskuussa. Saa nähdä kuinka matkan käy.

Tytär kävi melkein kotona, eli täällä. Hän tuli suoraan töistä meille päin ja minä nappasin hänet autokyytiin matkalta. Tytär halusi lainata epilaattoria ja kävelysauvoja. Molemmat sai minulta lainaksi. Illalla vielä soitteli minulle ja ihmetteli kun pannukakkutaikinassa oli jauhokökköjä. Viimeksi taikina oli onnistunut hyvin. Olen kyllä neuvonut tyttärelle Teija Sopasen pannarivinkin.