Olen laiskotellut koko päivän, mutta en harmittele sitä yhtään. Oikeastaan olen laiskotellut monta päivää ja se jo vähän hävettää. Mutta itseni tuntien, minun on annettava itselleni aikaa. Luultavasti edessä on aktiivisempi jakso ja nyt kerään voimia. Meni nyt vähän selityksen puolelle. Laiskuudesta löysin hauskoja sarjakuvia ja aiheesta on tehty kirjakin.

Poika kävi päivällä kotona syömässä. Koulun ruokalassa oli ollut todella mittavat jonot, koska tarjolla oli hampurilaisia. Yleensä tarjolla on huonoa ruokaa ja jonoja ei ole. Korostin pojalle että koulussa saa ilmaisen ruuan ja se kannattaa hyödyntää. Minä täällä haahuilin yöpuku päällä, kun poika puolenpäivän aikaan poikkesi.

Ulkoilutin koiran ja silloin oli pakko pukea housut yöpuvun päälle. Pitkä takki olisi kätevä. Naapurin rouvalla on sellainen käytössä koiransa aikaisia aamulenkkejä varten. Takin alla vaan yöpuku ja pikalenkin jälkeen voi mennä vaikka takaisin nukkumaan. Näin hän toimii joskus viikonloppuisin.

Ruuan sain sentään aikaiseksi. Jauhelihakeitosta tulikin todella hyvää. Terävöitin makua chilijauheella ja puristin sekaan puoli putkellista tomaattipyrettä. Söin ruokaa kaksi lautasellista, vaikka yksikin olisi riittänyt.

Uusi asiakkaani siirsi iltatapaamistamme puoli tuntia eteenpäin. Toiselle asiakkaalle soitin tänään ja hän siirsi tapaamistamme ensi viikolle. Soitan hänelle uudestaan maanantaina. Perjantai aamuksi on yksi sovittu työ. Illalla saan sovittua tämän isomman hommat eteenpäin.

Illalla olisi tarkoitus mennä kaverini kanssa mainoksia jakamaan. Keli on taas ihan mukava. Nyt minä lähden suihkuun ja puen sitten oikeat vaatteet päälleni. Kiirettä pitää että ehdin suoriutumaan tuosta virka-ajan puitteissa.

1271424.jpg

Lisäys klo 21.20. Jipii! Huomenna on kokonainen työpäivä edessä. Sovin asiakkaan kanssa että menen heille aamulla ja olen siellä koko päivän. Perjantaina on toinen keikka ja luultavasti jatkan huomisen asiakkaan luona maanantaina. Yritän olla oikein ahkera ja saada paljon aikaiseksi.