Sain tänään yllättäen työkeikan. Nuorimies soitti kahdentoista jälkeen ja kyseli pääsisinkö tulemaan yhdeltä tekemään muuttosiivouksen. Sattumoisin se sopi minulle, vapaatahan minulla on riittänyt. Kaksio oli helppo ja nopea siivottava, koska kaikki huonekalut olivat jo poissa. Huoneistoa tultiin tarkastamaan kolmen aikaa, joten siivous jäi aika viime tippaan. Lähetän miehelle laskun kahden tunnin työstä. Hän oli löytänyt nettisivuni googlettamalla. Kysyin nimittäin mistä hän oli minut keksinyt. Tälle alueelle en ole jakanut mainoksia, mutta tulen kyllä jakamaan.

Niin, se aamuinen toimittaja kävi kahvilla ja hän halusi allekirjoituksen mainostilaukseeni. Juteltiin mukavia ja siinähän se aika meni. Turhaan minulla oli kello soimassa aamulla. Koira herätti minut jo kuuden jälkeen. Se oli levoton ja läähätteli. Seurasi minua aamupäivällä koko ajan ja pyrki jopa syliin. Nyt illalla koira on taas ihan pirteä. Kummallista että nämä kohtaukset tulevat sille aina aamuyöstä.

Muuttosiivouksen jälkeen tulin kotiin ja join teetä. Sitten menin suihkuun. Likkakaverini tuli hakemaan minua puoli kuuden aikaan. Kolmas nainen (meitä on siis kolmen naisen kaveriporukka) tavattiin kaupungissa. Menimme syömään Grilliin. Paikka on aika suosittu, eli kannattaa tehdä pöytävaraus. Me saimme paikan ilman varausta, koska olimme jo niin aikaisin liikkeellä. Ruuan jälkeen kävimme vielä kaakaolla Wayne`s Coffeessa.

Sovimme että seuraava tapaamisemme on taas parin kuukauden päästä. Olemme yrittäneet tapailla säännöllisesti, mutta aika vaan kuluu liian nopeaa. Yhtä äkkiä vaan huomataan että viime tapaamisesta on kulunut puoli vuotta tai kauemmin. Suunnittelimme myös matkaa Tallinnaan elokuulla. Toinen kavereistani täyttää silloin 50-vuotta.

Tytär oli käynyt hakemassa matkalaukkuni lainaksi. Hän lähtee Meksikoon koulukavereidensa kanssa reilun viikon päästä. Olen menossa viikonloppuna tyttären kanssa kaverilleni kylää. Kaverini poika on lähdössä kesällä Kanadaan jääkiekkoilemaan. Tytär saa täyttää tarvittavat asiapaperit englanniksi.