Minusta tuli illalla langennut nainen. Kaaduin nimittäin aika lahjakkaasti erään rivitalon pihassa. Ensimmäinen reaktio oli tietysti vilkuilu ympärille: ei kai vaan kukaan nähnyt? Olin taas tietysti mainoksiani jakamassa. Onneksi ei käynyt pahemmin, takapuolen hyvät toppaukset estivät suuremmat vahingot. Kämmen on hieman kipeä, entisenä judokana osasin ottaa kaatumisen kädellä vastaan. Hyvin on opit muistissa: harrastin judoa vuonna 1975.

Aamulla kokeilin kasvonaamiota. Parin euron naamio on ostettu marketista, mutta se todellakin toimi. Kasvot virkistyivät hienosti. Näköjään halpakin voi olla hyvää.

Tänään olen kuunnellut kaikki Knallit ja sateenvarjot jotka lainasin kirjastosta. Olen myös lukenut kolmea kirjaa limittäin. Telkkaria en ole katsellut juuri ollenkaan.

En ole laittanut oikeaa ruokaa kolmeen päivään. Pojan kanssa olemme eläneet melkein napostellen syömällä jääkaappia tyhjäksi. Tänään tein meille riisipuuroa, lämpöisiä voileipiä ja vaniljavanukasta. Vanukasta ei ole vielä maistettu: toivottavasti se on hyvää, vaikka maito paloi pohjaan kiehuessaan. On siinä taas kattilassa hinkkaamista.

Kirjoitin tänään erääseen lehteen jutun liikeideastani. Liitin mukaan pari valokuvaa. Lehti ilmestyy maaliskuun lopulla. Taidan tarjota samaa juttua pariin muuhunkin lehteen.