Kävin päivällä uusimassa lottoni sekä kimppani monivedossa. Samalla kävin ruokakaupassa. Kun pääsin autolla pihaan, auto nytkähteli kummallisesti. Huomenna kokeilen sillä ajoa, pelkään että kytkin on hajoamassa.

Tein pitsarullia Aura Liimataisen ohjetta mukaillen. Yksi kaverini pitää tätä Liimataista ihan parhaana kokkina. No, minä muuntelin ohjetta hieman ja tässä se on:

1319010.jpg

Paketti valmista torttutaikinaa (löytyi pakastimen perukoilta)


Kauli sulaneet taikinalevyt hieman ohuemmiksi ja suuremmiksi.


Kuullota paistinpannulla yksi sipuli ja valkosipulinkynsi. Lisää pannulle puoli putkiloa tomaattipyrettä sekä mustapippurijauhetta ja chilijauhetta. Myös pitsamaustetta mukaan.


Levitä jäähtynyt seos taikinalevyille. Lisää päälle kinkkusuikaleita ja juustoraastetta.


Kääri levyt rulliksi ja leikkaa rullat noin sentin vahvuisiksi paloiksi. Nosta rullat leivinpellille.


Paista noin 20 minuuttia 200 asteessa.

Illalla innostuin siivoamaan yhtä kaappia keittiössä. Innostuksen sain Moninaisen blogista. Kaapista lähti yksi muovikassillinen paperia jätepaperin keräykseen. Sinne meni sekä Dreamweaverin että Flashin tulostetut ohjeet. Samoin englannin kurssin paperit. Osa kuiteista menee poltettavaksi. Nyt vuoden 2007 kuitit ovat yhdessä paikassa. Ja tärkeät paperit samoin.

1319012.jpg

Pojan vastuulla on kierrätyksemme. Nyt häntä odottaa kolme muovikassillista jätepaperia, kaksi kassillista pahvia ja yksi kassi metallia. Lupasi viedä ne huomenna.