Päivä kului yöpuku päällä kello viiteen asti. Ihan mukava pitää näitä räytymispäiviä Röllin tapaan. Paistoin uunissa uunifileen ja juusto-sipuliperunat. Lihan ostin eilen lähikaupasta 50 %:n alennuksella. Aamulehdessä oli tänään juttu, kuinka voi säästää ruokamenoissa. Minulla on ne kerrotut kikat jatkuvasti käytössä. Ruoka oli hyvää, kehui poika. Kissa kerkesi varastamaan pienen palan valmista lihaa. Koira sai ”tiskata” uuniastiat ennen varsinaista pesua.

Tytär tuli illalla käymään ja lähdimme koko porukalla tuttavapariskunnalle kylään. Poika asensi heidän tietokoneelle ilmaisen virustorjunnan ja palomuurin. Joimme kahvit ja katselimme osan missikisoista. Satu on nyt Miss Suomi 2008.

Illalla poika teki lumityöt. Aura oli tehnyt ison vallin pihan tuloväylälle. Minä olin ensin lumitöissä ja kyttäsin aurakuskia. Olisin pyytänyt häntä vetäisemään lumet pois pihaväylältämme. Mutta aura-auto ei tullut enää meidän kohdalle.

Tänään ei ole tapahtunut siis oikeastaan mitään, en edes keksi kirjoittamista. Koira on hyvässä kunnossa: yskii vain innostuessaan. Kun tytär tuli tänne, koira sai yskänpuuskan. Meillä jäi muuten se lenkkikin koiran kanssa tekemättä. Mihinkä tämä aika hukkuu?

Huomenna olen menossa tilitoimistolle ensimmäistä kertaa. Soitan myös SYT-edustajalle ja otan ne kopiot uudesta mainoksestani. Huomenna selviää myös sainko Palveluja kotiin –passin.