Älkää nyt ihmetelkö, mutta taas tänään siivosin ja raivasin. Laitoin poltettaviksi vuoden 2003-2006 pankkipapereita. Kuoret menivät jätepaperiin. Sekin jo helpotti paperimäärästä luopumista. Koti on taas ihan hyrskyn myrskyn. Tyhjiä laatikoita on enemmän kuin tarpeeksi.

Soitin Go Go –liikuntakeskukseen. Tuli selville että tämä tarjous koskee vain uutta express-tilaa. Eli pelkää kuntosalin käyttöä. Moitin heille tarjouksen epäselvyyttä. Ei minun kannata lähteä ajamaan kaupungin toiselle puolelle liikkumaan. Olkoon koko juttu.

Illalla kävin pika pikaa kaupungilla ruokaostoksilla. Pääsin bussilla vielä vaihdolla kotiin. Ostin Sokokselta ruokia ja käytin viimeisen lahjakorttini. Palkkio Pj:stä. Nyt on ruokavarat täydennetty pariksi päiväksi.

Onneksi tapasin koiran ulkoilureissulla kampaajani. Hänellä oli vastaaja vastaillut että ensi maanantaina saa uusia aikoja. Sain ajan ensi keskiviikoksi. Hiukset ovat taas ihan kauheat!

Meille on huomenna aamulla tulossa yllätysvieras. Hän soitti tänään klo 22.00 ja kyseli olenko kotona aamulla klo 9.00. Lupasin olla ja nyt olen tehnyt pikasiivousta alakerrassa. Vierailija on erään järjestön lehden päätoimittaja. Olen kyllä hänelle juttuni laittanut sähköpotilla sekä kuvat myös. En tiedä mitä hän on vielä vailla. Kello on nyt soimassa puoli kahdeksan.