Yleensä imurin ääni on ärsyttävä, mutta ei nyt. Ääni ei kuulu läheltä, eli en ole itse imurin varressa. Poika siivoaa alakertaa ja minä vaan bloggailen. Pientä keskustelua kävin pojan kanssa ennen siivousta: ”Minunko täällä pitää aina yksin siivota?” ja jäkäjäkäjäää. Minä pyyhin vielä lattiat nihkeämopilla imuroinnin jälkeen ja sitten meillä on yhtä siistiä kuin eilisellä asiakkaallani. Täytyy ottaa kaikki irti tästä siivousinnostuksesta. Jos oikein hurahdan, siivoan vielä vessankin.

Eläinlääkäristä ei kuulunut mitään, luultavasti pitää kännykkänsä koko viikonlopun kiinni. Luultavasti muuten puhelin soisi koko ajan, ymmärrän kyllä asian. Koira on ihan hyvissä voimissa, välillä köhii ja välillä ei. Varmasti maanantaina saan haettua sille ne lääkkeet.

Uusin päivällä lottoni läheisessä lahjatavaraliikkeessä. Mainostin heille edullisia käyntikortteja: sata kappaletta nelivärisenä maksaa vain 38 euroa (minä sain vielä halvemmalla). Mainostin lahjapuodille myös edullista ikkunateippausta. Sain päivällä uudet käyntikortit itselleni ja ilmoitin yrittäjälle että sain hänelle luultavasti teippauskeikankin sovittua.

Menin keskusjärjestön toimistolle kopioimaan uusia mainoksiani. Kopiokone ei ole koskaan ollut ystäväni, eikä se ollut sitä tänäänkään. Kolme kertaa paperi jäi jumiin koneen sisuksiin. Meinasi mennä hermo! Kertaakaan en saanut jumiintunutta paperia koneen sisältä pois. Aina kun latasin värillisen paperin koneeseen, kaksi ensimmäistä kopiota tuli hyvin ja kolmas jumiintui. Tästä huolimatta valkoisella paperilla kopiointi onnistui (paperinsyöttö samasta lokerosta kuin värillisellä paperilla). Soitin järjestön taloudenhoitajalle ja hän lupasi tutkailla huomenna kopiokonetta. Ihme että se kone edelleen toimii, vaikka sen sisällä on kolme ryppyistä paperia.

Kävin ruokaostoksilla juuri ennen kaupan sulkemisaikaa. Jälleen oli ruokaa tarjolla puoleen hintaan, eli säästöä tuli. Lihaa, kinkkukiusausta, kalapullia ja tänään paistettua leipää sitten hamstrasin. Kaikissa ruokakaupoissa ei ole tyylinä myydä alennuksella tuotteita, mutta onneksi lähikaupassamme on. Tuotteet eivät ole vanhentuneita, vaan yleensä niissä päiväys on umpeutumassa kahden päivän sisään.