Nukuttiin pojan kanssa aika pitkään. Sitten minä töllöttelin telkkaria ja poika pelasi tietokoneella. Todella tylsää toimintaa.

Koira on ihan hyvässä kunnossa. Se kyllä seuraa minua koko ajan. Makailee jaloissani ja nukkuu vieressäni. Yskää sillä ei ole ollut aikoihin.

Illalla jaoin taas mainoksiani. Kävelin puolitoista tuntia lähialueella. Nyt on rivitaloalueet kokonaan jaettu. Toivottavasti saisin edes pari uutta asiakasta.

Tänään oli Virve Rosti telkkarissa. Hän kertoi toteutuneista haaveistaan. Ensin oli halunnut taulutelkkarin, sitten halusi opetella uuden kielen (espanja) ja sitten halusi uuden miehen. Oli niitä haaveita enemmänkin, mutta en muista kaikkia. Mutta kaikki hänen haaveensa olivat toteutuneet. Hän oli asettanut niille myös aikarajan.

Tästä pääsenkin asiaan: aloitan nyt ensimmäisen meemini. Kerro mikä on haaveesi (listaa niitä 3 kappaletta) ja mikä on niiden aikataulu. Haasta mukaan kolme blogiystävääsi. Katsotaan kuinka haaveet toteutuvat? Muista että haaveet voivat olla ihan pieniäkin. Aamulehdessä oli vähän aikaa sitten hyvä mietelause: Älä pyydä Jumalalta sitä, minkä voit tehdä itsekin. Asiaa!

Minun haaveeni ja toteutumisajankohdat:

  1. Ostan uimapuvun ja menen uimaan Lapinniemen kylpylään. Takaraja 31.3.08.

  2. Menen hierojalle urheilukoululle. Takaraja 31.3.08

  3. Siivoan akvaarion ja laitan sen myyntiin. Takaraja 31.3.08.
    P.S. Voit asettaa isommille haaveille isomman takarajan. Pyri siihen että kolme haavetta toteutuu kuukausittain!

Haastan mukaan Tanssivan harmaan pantterin, Ikivalkean ja Obeesian sydämen.