Avasin Dreamweaverin ja ihmettelin. Ohjelman käytöstä on jo niin monta vuotta, että en muista siitä juuri mitään. Sen tiedän, että muutamalla vikaliikkeellä saa nettisivut ihan sekaisin. Siispä luovutin. Ajattelin asentaa koneellemme takaisin FrontPagen, mutta tätäkään ohjelmaa en ole käyttänyt vuosiin.

Soitin entiselle kurssikaverilleni ja hän lupasi tehdä minulle aloitussivun. Ihana enkeli-ihminen. Saan maanantaina Elisalta tunnukset ja sivu saadaan heti nettiin. On sitten ainakin nimi ja paikka valmiina internetissä. Nyt vain työstän tekstin sivulle ja otan sopivan valokuvan.

Laitoin sähköpostia eräälle tilitoimistolle ja pyysin tarjousta. Pyysin myös nettisivuista tarjouksen firmalta joka oli tehnyt tilitoimiston sivut. Tilitoimiston sivut olivat yksinkertaiset, selkeät ja toimivat. Juuri niin kuin pitääkin olla. Nettisivut voisin kyllä teettää opiskelijallakin, mutta kun on olevinaan niin kiire.

Tässä on monta tuntia tuhraantunutkin koneen äärellä. Ulkona on pakkasta ja tuulee. Kävin naapurin rouvan kanssa lenkillä. Kävelimme koirien kanssa läheiselle kioskille. Ostin litran maitoa ja naapurin rouva latasi bussilippunsa. Koiramme ontuu hieman etutassujaan. Luulin että syynä on terävä hiekoitussepeli, mutta saattaa koiralla olla nivelvaivaakin.

Sisälläkin tuntuu kylmältä. Huomasin laittaa keittiön liesituulettimen poistoluukun minimille. Meillä on sellainen malli, joka on aina päällä. Tuuli pääsi huikaamaan hormin kautta ja keittiö tuntui viileältä. Nyt on paremmin.

Laitoin pattereita isommalle ja lämmitin olohuoneen uunin. Kyllä nyt olisi poikaa kun olisi se uuni ruokahuoneenkin puolella. Monta vuotta olen suunnitellut siihen kaminaa, mutta en ole saanut aikaiseksi.

Olen huomannut että laulaminen parantaa mielentilaa. Minulla on hyvä laulunääni, mutta se pilaantuu ulos tullessaan. Silti lauleskelen täällä kotona ja omassa autossani. Parhaita kappaleita ovat Oh, what a beautiful morning heti aamusta. Pitkin päivää voi laulella: Don't worry, be happy.