Eli sain sen starttirahan ja maanantaista alkaen olen yrittäjä. Rahaa myönnettiin 4141,80 euroa. Saan sitä kuukausittain anottavaa hakemusta vastaan ja päiväkorvaus on 31,86 euroa. Ilmoitin yritykseni ennakkoperintään ja alv-velvolliseksi. Samaan syssyyn kävin laittamassa vakuutukset voimaan. Nyt ei puutu enää kuin tilitoimisto ja asiakkaat.

Paitsi ne nettisivut tietenkin. Hyviä kommentteja tulikin edelliseen kirjoitukseeni. Olen tosiaan opetellut nettisivujen tekoa muutama vuosi sitten. Minulla on kotikoneella Dreamweaver ohjelma, mikä ei ole ihan helppokäyttöinen. Tein siskoni firmalle sivut vuonna 2003 ja voisin tietysti käyttää niitä valmiina pohjana. Katsotaan nyt. Tässä on kauhea hätä ja hoppu: maanantaina pitäisi olla sivut valmiina että saisin sivujen osoitteen mainoksiin. Mainoksetkin on tehtävä viikonlopun aikana.

Verotoimistosta on tilattava uusi verokortti, oikeusrekisterikeskuksesta nuhteettomuustodistus, mediaan laitettava lehdistötiedote ja liityttävä naisyrittäjiin. Kävin jo tänään Tampereen yrittäjänaisten toimiston ovella, mutta kukaan ei tullut avaamaan. Olivat varmaan vielä lomilla.

Illalla kävin tyttären kanssa ostoksilla Kodin Ykkösessä. Yhteiset ostoksemme tekivät himpun päälle 60 euroa. Tyttärellä oli alennuskuponkeja, joten laskun loppusumma oli vain himpun päälle 40 euroa. Aika hyvä säästö. Ostin kolme muovilaatikkoa yritykselleni. Neljäs tarvittava laatikko löytyi kotoa.

Mukavaa viikonloppua teille kaikille ihanille lukijoille. On mukavaa kun te myötäelätte elämääni.