Nukuin kymmeneen. Mitä tässä aikaisin heräämään, kun ei ole hommiakaan? Olen jakanut jo monta sataa mainosta, mutta kukaan ei ole ottanut yhteyttä. Ei se mediakaan. Olen nyt ollut kaksi viikkoa yrittäjänä, mutta homma ei ole lähtenyt käyntiin. Olenko hätäinen?

Päivällä keitin vahapapuja. Ne olivat olleet liotuksessa yön yli. Vaihdoin keitinveden kertaalleen ja jäähdytin pavut nopeasti ulkorappusilla. Nyt minulla on kolme rasiaa papuja pakkasessa ja yksi rasia jääkaapissa. Mitähän niistä tekisi? Innostuin papuihin, koska kosmetologini ja siskoni kehuivat niitä. Maku ei ole ihan kauhean hyvä, mutta terveellisiä ne ainakin ovat. Reseptejä, kiitos.

Iltapäivällä tein koiran kanssa melkein puolentoista tunnin lenkin. Jaoin mainoksiani Nattarin omakotialueelle. Keli oli mukava, pakkasta asteen verran. Koiran tassuihin jäi koko ajan lumipaakkuja ja se alkoi ontumaan. Poisti lenkin aikana ainakin kymmenen kertaa niitä paakkuja. Pitäisi varmaan leikata koiralta karvoja pois tassuista.

Laitoin Elisalle sähköpostia. Ihmettelin kun kännykkänumeroani ei saada näkyväksi. Aikaa on kulunut kolme viikkoa, eikä minuun olla oltu yhteydessä vaikka on luvattu. Uhkailin jo operaattorin vaihdolla. Saa nähdä kuinka nopeasti minuun ollaan nyt yhteydessä.

Lisbetti haastoi minut Ekoteko-päivässä kampanjaan. Eli kerron ekotekoni ja haastan juttuun mukaan viisi bloggaajaa. Minun ekotekoni oli tänään tuo mainosten jakelu jalkaisin. Kierrätän myös päivittäin pahvit, metallit, lasit ja jätepaperit.

Haastan mukaan Ikivalkean, Bu Jormasen, Rappiotädin, Tanssivan Harmaan Pantterin ja Maureenin.

Lähetä tämä ruusukimppu vähintään viidelle blogi-ystävällesi tai sähköpostilla ystävillesi! Mainitse oma päivän ekotekosi ja pyydä vastaanottajaa mainitsemaan oma ekotekonsa uusien haasteiden yhteydessä.
1231758.jpg