Tänään hermostuin Elisaan ja vaihdoin kännykkäliittymäni DNA:han. Liittymänvaihtoon liittyy hauska tarina, mutta kerron sen huomenna. Kaiken huippu oli se että tänään Elisa oli saanut numeroni näkyväksi. Liian myöhäistä, kukaan ei viitsinyt soittaa minulle tai meilata asiasta.

Ostin uuden MP3:n. Hajotin nimittäin eilen vanhan soittimen: heitin sen yläkertaan ja se putosi rappuset alas ja meni tuhannen pi##un päreiksi.Uusi soitin on mahtavasti parempi kuin edellinen. Ei pattereita, vaan se ladataan tietokoneen sähköstä ja siinä on myös radio.

Illalla jaoin taas mainoksia. Kävin samalla reissulla kaverillani kylässä. Hänellä oli hyviä uutisia: hän oli saanut uuden työpaikan. Hänestä tulee VR:n konduktööri. Ihmeellistä että neljän kuukauden koulutusjaksolta ei saa ollenkaan palkkaa. Juhlimme kuitenkin asiaa jäätelön ja kahvin voimin. Olin kotona vasta klo 22.30.

Komensin pojan nukkumaan, koska hänellä on koulupäivä huomenna. Olen menossa koululle huomenna avoimien ovien päivään. Kyselen tarkennuksia ajokorttiasiaan. Ja muutenkin on hyvä kysellä kouluasioista.

Naapurissa ovat pojat taas keskenään kavereineen. Mielestäni ei ole asiallista että 10-12 vuotiaat pojat kulkevat ulkona klo 23.30. Juuri äsken koiran ulkoilutusreissulla heidät näin. Naapurin poikien vanhemmat ovat takseja ajamassa ja poikien kavereiden vanhemmat tuskin tietävät että lapset ovat keskenään yöllä. Pitäisiköhän olla yhteydessä lastensuojeluviranomaisiin?