Seitsemän aikaan olin sen verran hereillä, että tarkistin että poika heräsi kouluun. Sitten nukuin vielä yhdeksään asti. Sain taas jotenkin tuhrattua aikaani. Osaksi turhaan toimintaan.

Tietokoneella väsäsin yrityksen mainosta, laittelin sähköposteja ja touhusin muuten vaan. Tulostimemme ei ymmärrä tulostaa harmaasävykuvaa mustalla värillä. Värikasetti on loppu ja sitä myöten valokuva on haalean raidallinen.

Soitin Nordeaan ja ihmettelin kun yritykseni tilin verkkotunnuksia ei ole tullut. Eikä pankkikorttia. Tilin olen avannut joulukuulla. Kuulemma minun olisi pitänyt allekirjoittaa sekä verkkotunnus- että pankkikorttipaperit pankissa. Sillä kertaa kun olin pankissa, hoidin tosi monta juttua ja allekirjoittelin monta paperia. Minä ymmärsin että tiliasia on OK. Virkailija luuli että haluan vain avata tilin? No, Nordeasta soitetaan minulle huomenna. Tilitoimistosta ei ole vielä soitettu. Sanoin kyllä että asiallani ei ole tulenpalava kiire.

Soitin ammattikorkeakoululle, taide- ja viestintä puolelle. Opettaja pyysi lisätietoja sähköpostilla ja minähän laitoin. Kyselin saisinko nopeasti ja halvalla nettisivut oppilastyönä. Viikonloppuna luultavasti se kaverini saa laitettua aloitussivun esille. Domain oli onneksi vapaana. Elisalta tuli tänään tunnukset, mutta luultavasti sivuja ei laiteta Elisan alle.

Yhdistystoiminta vie liikaa aikaa. Meillä on ensi sunnuntaina erään yhdistyksen hallituksen kokous ja esityslistakin olisi tehtävä. Taloudenhoitaja lopetti virkansa joulukuun lopussa. Nyt mies on muuttanut sekä sähköpostinsa että puhelinnumeronsa. Häntä ei tavoita kuin ehkä katuosoitteella, eikä sekään ole Tampereella. Yhdistyksen sihteeri laittaa nyt pyynnöstäni korttia matkaan. Uusi taloudenhoitaja tarvitsee pankkitunnukset sun muut. Poika tuumasi, että taitaa mies olla jo Thaimaassa yhdistyksen rahoilla. No, tuskin sentään.

Poika oli käynyt koulusta päästyään hakemassa elokuvalippumme. Menemme huomenna katsomaan I Am Legend elokuvaa. Huomenna pääsee elokuviin viidellä eurolla.

Tytär tuli tänne suoraan koulusta. Lähti sitten autollani veljensä kanssa Pispalaan kyläparturiin. Molempien hiukset leikataan ja tyttärelle laitetaan myös väriä. Tytär yritti painostaa että pojalle on laitettava myös väriä tai raitoja. Saa nähdä millaiset uudet päät heillä sitten on. Kyyditsen tyttären vielä illalla kotiin. Nyt lähden naapuriin iltakahville. Naapurin rouva pyysi tuomaan viime keskiviikon Aamulehden. Siinä oli joku kiinnostava juttu kuulemma.