Aika säpinää ollut tänään. Kello oli soimassa jo ennen kymmentä, mutta heräsin vasta puolenpäivän maissa. Ehdin hyvin lukemaan Aamulehden ja tekemään pojalle ja itselleni kaurapuuron. Puuroa on niin mieleistä meille, että harkitsin että sitä pitäisi keittää aina litran annos. Puolesta litrasta tulee vain kaksi lautasellista.

Kaurapuuron voimalla lähdin sitten erään yhdistyksen hallituksen kokoukseen. Kokous oli hyvä: kaikki olivat paikalla ja vaikuttivat innostuneilta. Sain suunnitelmieni mukaan jaettua hommia hyvin. Melkein jokainen hallituksen jäsen sai oman homman. Osa vielä miettii minkä asian haluaisi tulevaisuudessa ottaa hoitaakseen. Asiat ovat paremmin kuin hyvin. Nyt kun vielä tavoitetaan entinen taloudenhoitaja, niin hommat jatkuvat hienosti.

Kokouksen jälkeen menin nettisivujeni tekijän luokse kylään. Tämä ihana naisihminen oli tehnyt sivuja jo pitkälle. Katsoimme yhdessä tekstit ja valokuvat paikoilleen. Värimaailma oli osuva ja linkitykset toimivat hyvin. Parin tunnin jälkeen sivut julkaistiin internetissä. Ihanaa!

Heti kun pääsin kotiin, menin tietokoneelle ihailemaan sivujani. Lähettelin monille tutuille sekä tekstareita että sähköpostia tiedottaen nettisivuja. Siis voiko joku olla hullaantuneempi oman yrityksensä sivuista? Kysyn vaan.

Nyt olen laatimassa mediatiedotetta. Laitan tiedotteen Aamulehteen; Tori-lehteen, Tamperelaiseen sekä Tampereen radioon ja 957:n. Toivon että innostuvat tekemään jutun uudesta palveluinnovaatiosta, joka on kohdistettu kotitalouksille. Taidanpa laittaa viestiä myös pariin tv-ohjelmaan. Mediatiedotus ihan isomman firman tavalla. Katsotaan mitä tästä seuraa.

Mukavaa tulevaa viikkoa Teille kaikille!