Nyt siitä on mustaa valkoisella: tänään tuli kirje oikeusrekisterikeskukselta. Siinä todetaan ettei minua ole tuomittu seksuaalirikoksesta, taposta, surmasta, törkeästä pahoinpitelystä tai ryöstöstä. Eikä huumausainerikoksesta. Olen siis ihan puhdas pulmunen.

Kävin kampaajalla. Tyvi värjättiin ja latvat leikattiin. Tuli taas juteltua kuulumiset. Kyselin kampaajayrittäjän alkutaipaleelta ja sain paljon informaatiota. Kampaukseni oli taas pallopää. Muuttelin sitä kotona.

Kävin kirjastossa ja sain pojalle autokoulun kirjan lainaksi. Lainasin kaikki Knallit ja sateenvarjot mitä kirjastosta löytyi. Poika saa tallentaa ne MP3:n. Siinä on taas lenkkeilyllä kuunneltavaa.

Jaoin tänään yritykseni mainoksia asuinalueelleni. Rivitaloasukkaat ja omakotitaloissa asuvat on nyt melkein tavoitettu. Kaupalla oli minun mainos, mutta joku oli sen poistanut. Oli varmaan ihastunut hienoon mainokseen. Huomenna vien sinne uuden mainoksen.

Tytär poikkesi illalla. Oli menossa Ilvekseen yöksi töihin. Hän oli soittanut isälleen ja oli sopinut että vierailee isällään veljensä kanssa sunnuntaina. Isällä on uusi naisystävä.

Lupasin siskolleni että menemme hänen luokseen huomenna. Sisko vei eilen videot ja kolme kassillista VHS-nauhoja. Tänään pakkasin hänelle kolme muovilaatikollista nauhoja ja lisäksi kaksi kassillista samaa tavaraa. Toiset videomme lähtevät kierrätyskeskukseen. Aika vapauttavaa luopua vanhoista tavaroista!