Illan kokouksessa sain kuulla kommentteja, eli vaihda ihmeessä yritysmuoto kommandiitistä osakeyhtiöksi. Muuten menee talot ja kaikki muukin. Tarkoitukseni on työllistää vain itseni, enkä näe suuria riskejä edessä. Pitäisikö minun todellakin perustaa osakeyhtiö vain itseäni varten?

Koko päivä on tuhraantunut yhden mainoksen parissa. Valokuvasin, tein mainosta ja muokkasin sitä. Olen nyt siihen melko tyytyväinen. Sain taas ammattiapua ja kommentointia eräältä asiantuntijalta. Kiitos sinulle L, vai oletko M?

Tänään sai olla lumitöissä ja se olikin kivaa. Juttelin naapurin miehen kanssa aika pitkään. Molemmilla meillä oli omia murheita, mutta totesimme että asiat voisivat olla pahemminkin. Eli murheista viis, ollaan tähänkin tyytyväisiä.

En tavoittanut kaveriani, joka lupasi tehdä nettisivulle aloitussivun. Elisalta ei tullut muuten vieläkään niitä tunnuksia. Hain ne eilen paikan päältä, mutta luultavasti postissa on tulossa toinen versio.

Kävin kirjastossa. Poika tuumasi aamulla, että hän tarvitsee huomiseksi autokoulun oppikirjan. Kirjan tai tekijän nimeä hänellä ei ollut tiedossa. Varasin kirjastosta yhden kirjan, ehkä se on väärä. Pojalla alkaa siis huomenna autokoulu omassa koulussaan.

Illalla olin erään keskusjärjestön hallituksen kokouksessa. Uusi hallituksen jäsen oli aika tärpästikkeli. Aika ärsyttävä nainen. Luultavasti myöhemmin olen hänestä eri mieltä. Ensivaikutelma vaan oli tämä. Kokous meni muuten OK. Tarjolla oli suolaista piirakkaa ja makeaa täytekakkua.

Kotimatkalla poikkesin kaverillani Turtolassa. Näytin hänelle mainosta ja kysyin kommentteja. Hyvänä piti, mutta hänkin pelotteli yrittäjän vastuuta. Koko omaisuuden voi menettää. Siis jos teen mitä?

Kiirehdin ruokakauppaan ja ostin tarvikkeita kotiin. Kun lopulta pääsin kotiin, oli hermo ihan lopussa. Tähdensin pojalle että minun pitää saada ensin kotiutua kunnolla ja vasta sitten saa esittää kysymyksiä. Ärsyttää kun heti ollaan kyselemässä kun avaa kotioven. Myöhemmin pyysin anteeksi huonoa tuultani.

Pojan piti mennä tänään aikaisin nukkumaan, niin hän lupasi aamulla. Kello on nyt puoli kaksitoista ja hän on edelleen suihkussa.