Kuten olen kertonut, olin viime kesänä eräässä yrityksessä töissä provisiopalkalla. Työsuhteeni päättyi, kun lähdin yrittäjäkurssille. Tein muutaman sopimuksen niin että ne tulivat voimaan vasta työsuhteeni päätyttyä. Luulin saavani niistä provikat myöhemmin.

Tiedustelin asiaa jo ennen joulua, mutta ex-työnantaja oli aika nihkeän oloinen. Tänään sain sitten sähköpostia. Kesällä tekemistäni sopimuksista on peruuntunut muutama, joten tällä logiikalla en ole saamassa mitään provikoita. Hyvä että en joudu vielä maksamaan takaisin saamaani palkkaa.

Aamu käynnistyi jo kuuden jälkeen. Poika taisi ehtiä nippa nappa kouluun. Oli tosi väsynyt aamulla. Viikonloppuna oli taas valvonut liikaa. Jälleen kerran sanoi menevänsä tästä lähtien aikaisin nukkumaan.

Aamupäivä sujui tietokoneen äärellä. Ihastelin nettisivujani ja vastailin sähköposteihin. Päivällä lähdin koululle tulostamaan mainoksia. Tulostuskiintiöni piti olla 300 kpl, mutta sain tulostettua yli 600 mainosta. Huomenna menen jatkamaan tulostusta. Ostan värillistä paperia.

Puhelin on soinut ihan jatkuvasti. Kaverit ovat soitellet, eivät tulevat asiakkaat. Mutta kiva näinkin. Kurssikaverini soitti ja antoi hyviä neuvoja. Kaikki ovat kehuneet uusia nettisivuja.

Tytär kävi illalla. Ruoka oli valmiina ja se kelpasi hänelle. Kävin lähikaupassa ja siellä oli monet tuotteet alennuksessa miinus 50 %. Ostin sitten aika lailla vaikka mitä. Nyt on ketsuppia ja salaattikastikkeita ainakin vuodeksi. Pari Kuppi kuumaa ja nuudeleita tarttui myös mukaan. Mainokseni ovat nyt esillä lähikaupassa, huoltoasemalla, ilmoitustauluilla ja muutamalla naapurilla. Tästä se lähtee!