1234394.jpg
Täytyy tunnustaa että olen syönyt koko viikon aika askeettisesti. Tein sunnuntaina ison satsin lihamakaronilaatikkoa ja sitä olen syönyt pitkin viikkoa. Muut syömiset on olleet leipiä ja litratolkulla teetä. Tänään lämmitin taas makaronilaatikkoa mikrossa. Lisäsin annoksen päälle Koskenlaskijajuustoa, joka on maustettu sihomearomilla. Oli todella hyvää!

Päivällä alkoi todellinen lumimyräkkä. Aamulehden sääennustus piti tarkalleen paikkansa. Keli muuttuu illalla vetiseksi. En tiedä lähdenkö illalla taas mainoksia jakamaan. Tämän kuntoilun myötä painoni on laskenut melkein kaksi kiloa. Loistava homma!

Naapurin poika kävi soittamassa ovikelloani. Pojalta oli jäänyt avaimet ja kännykkä sisälle eikä hän nyt koulusta päästyään päässyt kotiin. Soitin pojan äidille ja äiti porhalsi avaamaan lapselleen oven. Kannattasi varmaan pitää vara-avainta jossakin piilossa.

Omaa poikaani odotellessa koulusta saapuvaksi, tein pannaritaikinan. Teen sen aina Teija Sopasen ohjeella, sillä onnistuu aina. Ihana tuoksu olikin poikaa vastassa kun hän saapui lumipyryn keskeltä kotiin.

Pannarin jälkeen menin lumitöihin. Ja lähdin jakamaan mainoksia. Ajoin autolla Mannakorven leipomolle ja jaoin mainoksia Kangasalle. Reilu tunti tuli taas lenkkeiltyä.

Tytär kävi illalla syömässä pannaria ja lukemassa seiskan. Koiralla oli jäänyt kakka pyllyyn kiinni ja tytär parturoi koiran takapuolta. Vein koiraa ulos illalla, mutta se ei saanut kakkaa pinnistettyä. Kävelin sen kanssa ainakin puoli tuntia. Meni hermo. Luultavasti menen vielä yöllä koiraa kakattamaan, ettei eteisen lattialla ole yllätystä aamulla.

Huomenna olen menossa kaupungille: haen avaimen Osviitasta sunnuntaista kokousta varten. Käyn myös ammattiliittoni toimistolla. Edessä on ero tästä liitosta ja siirtyminen yrittäjien ammattiliittoon. Tänään tuli pankista yritykselleni pankkikortti ja verottaja lähetti maksukaavakkeet ennakkoveron maksua varten. Onneksi saan oman kirjanpitäjän käyttööni. Yllättävän paljon tuota paperihommaa on. Toivottavasti oikeita hommiakin tulee ja pian.