Olin heti aamusta Ensimetrissä. En kyllä oikein tiedä miksi. Paperit olin toimittanut jo joulukuun alussa. Ehkä tämä yritysneuvoja vain halusi nähdä minut ja tarkistaa olenko edelleen innostunut yrittämisestä. Perjantaina sitten menen kuulemaan päätöksen starttirahasta. Täytyy täyttää sitä ennen tuo hakemuskin.

Kaupungilla oli ihan älyttömän kylmä. Pakkasta oli hieman alle viisi astetta, mutta tuuli oli jäätävää. Poikkesin Sokoksella ja ostin kaksi säilytyslaatikkoa, niihin saa CD:t piiloon. Laatikot olivat aika hyvässä alennuksessa.

Iltapäivällä aloin suunnittella yritykselleni mainosta. Koska kysymyksessä on uusi palveluinnovaatio kotitalouksille, niin mainoksesta ei saa tehtyä lyhyttä. Pakko kertoa oikein juurta jaksain mistä on kysymys. Olen nyt näyttänyt mainoksen raakaversiota neljälle ihmiselle ja saanut kuulla yhtä monta mielipidettä. Lähetän myös sähköpostilla mainoksen kommentoitavaksi siskolleni ja muutamalle kaverille.

Olen etsinyt edullista tai ilmaista nettisivua sekä sähköpostiosoitetta. Nettisivuna voisi toki toimia myös Vuodatuksen blogi. Onko hotmail-osoite huono yritykselle? Tässä kaikessa touhussa on taas verenpainekin noussut. Alapaine oli yli sata ja päässä humisee. Perkale, luulin jo että olen päässyt koko vaivasta.

Hain koiralle kuivamuonaa Kaukajärvellä olevasta eläinkaupasta. Siinä reissulla sitten poikkesin entisellä työkaverillani Järvikadulla. Juotiin kahvit ja rupateltiin. Käytiin myös ihmettelemässä talon asukkaiden kellarivarastoja. Jo oli roinaa ja rompetta varastoitu. Miksi ihmiset jemmaavat tavaroita? No, yleensä tyhjä tila kyllä täyttyy nopeasti, sehän on jo luonnonlaki.

Huomenna relaan ja käyn lenkillä. Tänään taas jäi lenkkeily, vaikka niin pyhästi vannoin että käyn joka päivä lenkillä. Eilen sentään lenkkeilin tunnin verran. Löysin tänään myös paremmat kuulokkeet MP3:n. Ne korvien sisään tungettavat kuulokkeet eivät pysy korvissani kunnolla.