1228476.jpg
Yöllä oli satanut lunta aika reippaasti. Lumitöissä menikin aikaa, koska suojalumi on raskasta. Lähdin heti aamupäivällä viemään mainoksiani naapuriasuinalueelle. Vaikka autossani on hyvät talvirenkaat ja pidän itseäni aika hyvänä kuskina, niin ruopimaan jäin. En päässyt autolla isoa mäkeä ylös, vaan piti peruutella mäen alle parkkiin.

Kävelin mäen ylös ja puuskutin kuin pitkänmatkan painija. Naapurialueen omakotiyhdistyksen puheenjohtaja otti vastaan noin 450 mainosta ja lupasi jakeluttaa ne eteenpäin. Minä jaan alueen rivitaloille mainokset ja sain vielä luvan laittaa niitä omakotiyhdistyksen ilmoitustauluille.

Soitin tilitoimistoon ja sovin tapaamisajan helmikuun alkuun. Silloin pitää olla kaikki paperit mukana. En ole onneksi vielä mistään pakollisista maksuista jäljessä. Yrityksen tilille on nyt maksettu äänettömän yhtiömiehen panos. Tänään tuli pankista yrityskortin tunnusluku. Itse kortti tulee varmaan tällä viikolla.

Päivällä kävin Nekalan löytöliiterissä. Ikivalkean neuvosta hain kauppaan alennuskortin. Yritys saa sillä alennusta 25 prosenttia. Ostin heti kopiopaperia aika läjät.

Kävin koululla tulostelemassa. Sitä ennen kävin kuntoklubilla ohjaajan juttusilla. Saisin kuntoilu- ja ruokaohjeet, mutta ne olisivat aika kalliit. Takaraivoon jäi ohjaajan sanat: kukaan ei voi liikkua puolestasi. Näinhän se on.

Tulostelin sitten koululla noin 1300 mainosta. Kokonaisuudessa olen tulostellut 2300 mainosta ja mitään herjaa ei ole tullut tulostuskiintiön loppumisesta. Ehkä vielä tällä viikolla menen tulostelemaan. Viikon päästä tunnukset vanhenevat.

Illalla jaoin taas mainoksia. Kävin ruokakaupassa ja katselin telkkarista uutta sarjaa. Toivottavasti sarja pääsee hyvään vauhtiin, nyt on lähinnä selostettu alkuasetelmia.

Huomasin muuten tänään että eräs kommentaattorini on mainostanut yritystäni omassa blogissaan. Kiitos!