Nukuin ihan älyttömän pitkään, eli heräsin vasta yhden aikaa. Muokkasin yrityksen mainosta, mutta en saanut sitä valmiiksi. Nettisivuille tarvittava tekstikään ei ole valmis, saati valokuvat. Aika haahuilua koko päivä.

Himoitsin pitsaa, mutta onneksi poika tsemppasi. Hän kysyi eikö meillä ole mitään oikeaa ruokaa. Laitoin sitten nakkeja ja muusia. Samaa ruokaa oli eilenkin. Jouluksi tekemäni sipulipikkelsi oli muuten tosi hyvää. Siinä oli myös valkosipulia. Ja se ei ollutkaan hyvä juttu huomista ajatellen. Olen menossa kosmetologille, eikä ole hauska jutella sipulille löyhkäten.

Illalla tein saman kävelyreissun kuin eilenkin. Kävelin koiran kanssa läheiselle kioskille ja latasin pojan bussilipun. Ilma oli tosi mukava. Lunta on sadellut hieman ja pakkasta on vain muutama aste.

Sain postiin oikeusrekisterikeskukselle hakemuksen nuhteettomuustodistuksestani. Ammattiliittoon lähteen hakemus viimeisistä työttömyyspäivistäni. Myöhemmin on laitettava Kelalle viikon hakemus.

Huomenna odottelen postia Elisalta, sekä sähköpostia tilitoimistolta sekä nettisivujen tekijältä. Jos tunnukset tulevat huomenna, kaverini saa laittaa sivut nettiin heti. Sitten lähtee lehdistötiedote eteenpäin.

Apua! Kello on soimassa aamutuimaan seitsemältä.