Minä olen ihminen joka herää toimintaan vasta illalla. Niin tänäänkin. Aamulla kiekaisin pojan hereille seitsemän aikaan ja sitten nukuin kymmeneen asti. Näin niin ihanaa unta.

Köpöttelin iltapäivään asti yöpuvussa. Sitten ryhdistäydyin ja puin päälleni. Laitoin meille ruuaksi jauheliha- perunalaatikkoa. Käytin nyt ekaa kertaa Flora paksukermaa. Hyvää se ruoka oli, mutta kerma oli haihtunut jonnekin.

Poika ehti syömään koulun jälkeen ennen kuin lähdimme elokuviin. Katselimme Jimiltä tallennettua hullut japanilaiset ohjelmaa. Se on muuten aikas hauska ohjelma.

Minä en pitänyt I Am Legend elokuvasta. Oli siinä muutama hauska kohtaus, mutta ne ei riitä parantamaan kokonaisuutta. Poika tykkäsi elokuvasta. Teatteri oli ihan täynnä, pääsihän tänään aika halvalla elokuviin.

Tilasin tänään yritykselleni oman domainin . Siihen sisältyy yksi sähköpostiosoite ja kokonaisuus maksaa 60 euroa vuodessa. Ihan halvimmasta päästä tämä juttu. Sain tilaukseen neuvoja ja tunnukset pitäisi tulla päivän tai parin sisään. Parhaassa tapauksessa sivut ovat internetissä sunnuntaina.

Nordeasta soitettiin: olin itse sopinut että ilmoittelen saanko starttirahaa ja sitten vasta laitetaan korttihakemus ja verkkotunnukset kuntoon. No, menen huomenna pankkiin allekirjoittamaan sopimukset. Samalla reissulla käyn myös Fressissä. Kuntosalilla, joka mainostaa harhauttavasti. Tekisi mieli olla yhteydessä kuluttaja-asiamieheen.