Kaksikin ihmistä ihmetteli tänään että enkö tee muuta kuin siivoan. Olen todella laiska siivooja, mutta minulla on projekteja. Tänään oli projektina jääkaapin siivous. Aamulehdessä oli juttu kaikista bakteereista mitä jääkaapissa voi elää. Aikaisemmasta siivouksesta olikin aikaa. Nyt pesin kaikki osat astianpesukoneessa (ne jotka mahtuivat) ja loput pesin käsin. Vaihdoin myös kaapin sisällön järjestystä. Nyt päivittäistavarat ovat alahyllyllä ja muutenkin järjestely on toimivampi.

Toinen projekti oli uuninpellin pesu. Ehtihän se olla kaksi viikkoa ulkorappusilla. Pyyhin kinkunrasvat talouspaperiin ja pesin pellin oikein kunnolla. Pelti oli lionnut ulkona oikein hyvin.

Poikkesin Ikivalkean luona juttusilla. Sain monta hyvää vinkkiä yritysjuttuuni. Opettelin myös juomaan mustaa kahvia. Puolikuppia meni hyvin, mutta sitten piti luovuttaa. Ikivalkea on muuten erittäin aurinkoinen ihminen, vaikka koittaa välillä hämätä.

Kävin hakemassa pojan uudet kengät Sokokselta ja ostin samalla suoja-ainetta kenkiin. Autoni oli parkissa Hallituskadulla ja kävin samalla uudessa Lidlissä. Ennen kauppoihin menoa pyysin apua nuoreltaparilta. Pysäköintimittarissa on teksti noin kahden millimetrin korkuista. Ei sitä meinaa millään nähdä. Nuoripari kertoi että maksullinen aika loppuu klo 16.00. Ei tarvinnut sitten ostaa lipuketta.

Kävin päivällä uusimassa lottoni ja osallistumiseni porukkamonivetoon. Voittoakin oli tullut noin 30 euroa. Otin myös uuden Casinon, poika voitti jouluarvallaan 15 euroa. Aika harvinaista kuulemma että arvan kaikki kolme kohdetta antavat voiton. Otin kaksi uutta arpaa ja niistä toisessa oli taas kolme voittoa.

Huomenna on erään yhdistyksen hallituksen kokous. Samalla reissulla käyn katsomassa miltä nettisivuni näyttävät. Illalla käyn maistamassa kaverini tekemää jäähdykettä. Kutsu tuli jo tänään.