Päivällä hoitelin yksinhuoltajayhdistyksen sähköposteja ja huomasin että uusi päivittäjä oli laittanut nettisivut uuteen parempaan malliin. Katsokaapa!

Minua todella masentaa, ettei yritystoimintani ole lähtenyt käyntiin. Mutta sehän pitää ottaa vaan haasteena vastaan. Onneksi te kommentaattorit piristätte minua tsemppauksilla. Kiitos Teille.

Jaoin taas mainoksia, nyt ilman koiraa. Nyt on Hankkion omakotialue ja osa Kaukajärveä katettu. Ulkoiluun kului aikaa melkein kaksi tuntia. Reipasta ulkoilua tosiaan.

Seuraavaksi on kohteena Linnainmaa. Tulee tässä ainakin säännöllisesti kuntoiltua: joka asiassa on aina se positiivinen puoli. Yritykseni nettisivut löytyvät jo googlettamalla, eli siellä on vierailtu aika paljon.

Illalla siivosin kotona: imuroin alakerran melkein kokonaan. Pesin pyykkiä ja pyyhin pölyjä. Soitin siskolleni ja muistutin sunnuntaisesta kokouksesta. Samalla tuli mieleen kuka hakee kokouspaikan avaimen, no minä tietysti. Laitoin kännykkään muistutuksen.

Poika ulkoilutti koiran illalla, vaikka yritti sitä hommaa vältellä. Pyysin eilen häntä jakamaan mainoksia kanssani, mutta hän ei halunnut. Lupasi ulkoiluttaa koiraa seuraavat kaksi kuukautta ja siivota kissan vessan saman verran aikaa. Onko mainosten jakelu tosiaan niin vastenmielistä? Minusta se homma on aika kivaa, kun nyt olen vauhtiin päässyt.