Tänään oli yh-yhdistyksen kokous. Ehdin bussiin nippanappa. Kauheaa olla se avaimenhaltija. Ennen lähtöäni tein itselleni ja pojalle kaurapuurot, tosin tulos oli lähempänä velliä. Tuli niin kiire linja-autoon että ehdin syömään vain puolet annoksestani.

Kokous oli hyvä, vaikka paikalla oli alle kymmenen henkeä. Kuulimme asiaa aivojumpasta ja aivoprofiileista. Juttu lähti rönsyilemään myös ravintoon, suolaan ja vedenjuontiin.

Minulle tuli mieleen että voisin tarjota osaamistani kriisikeskus Osviitalle. Heillä on eronneiden ryhmä, mutta luulen että se on vain sururyhmä. Minä voisin tarjota heille ratkaisukeskeistä kurssia, eli Bruce Fisherin jälleenrakennusta. Minulla on koulutus tähän asiaan. Kokeilen kepillä jäätä, eli tarjoan kurssia Osviittaan.

En jaksanut lähteä illalla mainoksia jakamaan, tänään oli lenkkeilystä siis vapaapäivä. Tarkoitus oli myös mennä illalla elokuviin. Sarjalippumme menevät vanhaksi huomenna. Eli menemme huomenna katsomaan Hitmanin.

Keksin tänään ratkaisun jätepaperiongelmaan: minulla on nyt pahvilaatikko johon heitän heti turhat paperit. Laatikko on kopiopapereiden pahvilaatikko. Siihen pitäisi mahtua noin 2500 A4:sta.