Lähdin pojan kanssa iltapäivällä siskoni luokse Hämeenkyröön. Tankkasimme itsemme ennen matkaa hedelmäsalaatilla ja kaurapuurolla. Nimenomaan tässä järjestyksessä. Hedelmät ja vihannekset on syötävä ennen ”oikeaa” ruokaa. Sulamisjärjestys on silloin OK.

Poikkesimme lähikaupalla ja vein sinne uuden mainoksen. Nyt siinä on lisänä repäistäviä yhteystietoja. Läheinen lahjatavaraliike oli laittanut mainokseni liikkeen oveen. Kiitos heille! Uusin lottoni ja vaihdoin yhden Casinon kahteen uuteen. Ne on vielä raaputtamatta.

Matka sujui mukavasti kun kuuntelimme Knallia ja sateenvarjoa. Autoon oli lastattu noin 300 videokasettia. Luultavasti meidän kaikki VHS:t  ovat nyt siskollani. On niihin muuten mennyt aikoinaan aikamoinen raha.

Siskoni keitti meille kahvit ja tarjolla oli pitsaa ja pullaa. Todella hyviä. Siskoni oli ostanut ne paikallisesta leipomosta. Poika sai rahdata kaikki kasetit yläkertaan ja me katselimme yhdessä yhden videon. Kyseessä oli hauskat urheilukommellukset, sai todellakin nauraa.

Siskollani on ollut vuosikaudet minun vanha levysoitin. Olen ostanut sen 80-luvulla. Se oli aikoinaan kallis Akai-tuote, kaukosäädin ja kaikkea. Radio, kasetti ja levariyhdistelmä. Nyt siskoni puhui että hän taitaa luovuttaa tämän yhdistelmän toisen siskoni miehelle. Hänelle ei kelvannut kauppaamani levysoitin, joka on minulla säilössä. Se on vanhempieni vanha, 70-luvulla ostettu.

Hämeenkyrön siskoni ottaa itselleen tämän 70-luvun tuotteen ja 80-luvun tuote menee toiselle siskoni kotiin.

Tänään en jakanut yritykseni mainoksia, mutta homma jatkuu huomenna. Kopion tänään siskoni luona noin 200 värillistä mainosta. Maanantaina menen koululle tulostelemaan. Toivottavasti tunnukseni ovat vielä voimassa.