Nimittäin kulmakarvat. Olin tänään kasvohoidossa ja samalla otin kokeeksi väriä kulmakarvoihin. Hyvin onnistunut tulos. Itse kasvohoito oli ihanaa ja menenkin ensi viikolla uusintakäsittelyyn. Vuosi ilman kosmetologilla käyntiä näkyy kyllä naamassa ja nyt korjataan vahinkoa ;-)

Elisalta ei tullut niitä tunnuksia tänään, joten poikkesin kaupunkireissulla paikan päälle. Kyllä siellä Elisan konttorilla saikin jonottaa. Ihmisiä oli paikalla ihan älyttömän paljon. Mistähän sekin kertoo? Otan huomenna yhteyttä kaveriini, jos hän saisi ne sivut sitten laitettua nettiin.

Sain tänään tarjouksen nettisivuista: hinta on 500 euroa plus ALV 22 %. Ja tämä on aika halvimmasta päästä tämä hinta. Alkaa kummasti kiinnostamaan oppilastyönä tehdyt sivut. Tilitoimisto ei ole ottanut yhteyttä ollenkaan, eli soitan sinne huomenna. Manjana meininkiä.

Poikkesin kaupungilla myös avajaiskahvilla Maalatussa Jäniksessä. Yritys on erikoistunut puvustukseen, lavastukseen ja sisustukseen. Tarjolla oli kahvin lisäksi pupunruokaa: porkkanoita ja dippiä. Oli mukava jutella uusien yrittäjien kanssa ja katsella erikoisia tuotteita.

Tamperelaisessa oli juttu, jossa haettiin koekaniineita uuteen painonpudotusryhmään. Vähän tekisi mieli mennä mukaan, mutta harkitsen vielä. Kysymyksessä on uusi Ruotsista rantautunut menetelmä, Xtravaganza.

Poika ei ollut nukkunut viime yönä ollenkaan, tai ainakin niin hän väitti aamulla. Ensimmäinen koulupäivä oli sujunut hyvin. Ainostaan kieli oli palanut kaakaossa. Lupasi aamulla mennä tänään aikaisin nukkumaan, mutta eipä ole vielä mennyt.

Tytär poikkesi täällä illalla. Kuulemma vain lukemassa Seiskan ja morjestamassa kissaa ja koiraa. Lupasi viedä veljensä keskiviikkona parturiin. Poika sai lahjakortin parturiin joululahjaksi.

Huomenna on taas kello soimassa seitsemältä. Olen muuten huomattavasti pirteämpi, kun nukun vai kuusi tuntia yössä. Kellon ympäri nukkuminen ei sovi, jos sairastaa uniapneaa.