Heräsin aamulla jo seitsemän aikaan: olisiko stressi päällä? Aamulehden ja sen liitteiden lukemisessa meni kaksi tuntia. Luen yleensä lehden tosi tarkkaan, mainokset ohitan kyllä usein. Tänään tosin hain omaa mainostani Tamperelaisesta ja se olikin ihan OK. Yhtään yhteydenottopyyntöä ei ole kyllä tullut.

Päivällä katselin kirjastosta lainaamani DVD:n Ruokala Lokki. Elokuva oli hyvin lämminhenkinen ja hauska. Ensimmäinen Suomessa kuvattu japanilaiselokuva muuten. Suosittelen! Elokuvan aikana uunissa valmistui lihamakaronilaatikko. Sain taas sanottua pitsanhimolle ei. Kotiruoka on parempi vaihtoehto.

Kyselin kaveriani sekä tytärtäni mukaani elokuviin, mutta kumpikaan ei lähtenyt. Kävin siis yksin elokuvissa. Sooloilua elokuva oli hyvä. Kari-Pekka Toivonen on kehittynyt näyttelijänä todella paljon. Suosittelen tätä elokuvaa! Minulla oli teatterin paras paikka, aivan keskellä salia. Joku oli varmaan varannut sen paikan, mutta ei ollut lunastanut.

Illalla jaoin yritykseni mainoksia omakotitaloihin ja rivitaloihin. Läheisellä kioskilla on nyt myös mainos. Huomenna vien naapuriomakotialueen puheenjohtajalle mainoksia jaettaviksi. Menen myös koululle tulostelemaan ja toivon että tunnukseni toimivat edelleen. Käyn myös eräällä kuntosalilla infossa.