Jihuu! Aamulla sain soiton asiakkaalta. Kysymyksessä on kotisiivous, mutta se voi laajentua myös ykkösideaani eli kaappien siivoukseen. Monet ovat epäilleet, että päästäisikö vierasta ihmistä omien kaappien ja tavaroiden kimppuun. Uskon että kun asiakkaan kanssa tutuksi tullaan, niin kynnys madaltuu. Ex-työpaikassani myyntipäällikkö minua neuvoikin: siivouksella sisään ja sitten laajennetaan palvelua. Uskon että homma toimii näin!

Feng shui näytti muuten taas toimivuutensa. Kuten aiemmin kerroin, koiramme oli pari kertaa pissannut ja kerran kakannut eteisen lattialle. Eteinen on ura-alueeni, eli bisnes oli kirjaimellisesti kusessa. Onhan ne jäljet sieltä siivottu, mutta eilen pesin lattian oikein perusteellisesti. Tänään tuli se ensimmäinen soitto. Sattumaa?

Koiralla on muuten edelleen yskää, mutta ei niin pahaa kuin eilen. Yönsä se nukkui rauhallisesti, kuten minäkin. Minua varmaan auttoi nenälaastari, eli hengitys kulki paremmin.

Tein uuden mainoksen yritykselleni. Nyt korostin perinteisiä kotipalveluja ja laitoin ykkösideani hieman taustalle. Uskon että tämä keino tepsii. Ihmisillä on tapana sulatella uutta asiaa melko pitkään. Asemoin mainoksen A4:lle niin että siihen mahtui kaksi mainosta.

Minua ihan jännitti mennä tämän uuden asiakkaan kotiin. Koira otti minut hyvin epäilevästi vastaan, mutta aika pian se jo istui tyytyväisenä jaloissani. Kyllä koira koiran tuntee! Perhe oli oikein mukava ja hekin varmasti saivat hyvän käsityksen minusta. Kaavailivat jo kehuvansa minua eteenpäin. Vielä en ole kyllä tehnyt muuta kuin puhunut. Ensi viikolla menen heille siivoamaan. Ensi viikolla on yksi toinenkin keikka. Toimistosiivouksesta ei ole kuulunut mitään. Taidan tiedustella asiaa huomenna.

Illalla jaoin kaverini kanssa niitä vanhoja mainoksia Messukylään. Kaverillani oli koira mukana. Lenkkimme kesti puolitoista tuntia. Minä jaoin vielä kotimatkalla Viialan alueen rivitaloihin mainokset. Ulkoilua täydet kaksi tuntia. Hyvä!

Poika on nyt illalla pimeänajon harjoituksissa. Minä kyllä vähän ihmettelen touhua: poika on opiskellut kuukauden ajokortin kirjallista osuutta, eikä yhtään ajotuntia ole vielä ollut. No, kuulen kohta mitenkä on mennyt.