Aamulla sain soiton Elisalta. Heille oli tullut tieto, että olen vaihtamassa operaattoria. Minulle tarjottiin etuisuuksia, jotta en hylkäisi Elisaa. Ja nyt kuunneltiin oikein tarkkaan valitukseni ja oltiin niin myötämielisiä että.

Myönnyin näillä ehdoilla: saan heti hyvitystä kännykkälaskuuni 20 euroa. Ja sata euroa viiden euron pätkissä per lasku. Eli ilmaista puheaikaa 120 eurolla. Lisäksi saan ilmaiseksi uuden tilavamman sim-kortin. Kuukausimaksu pienenee 3,95 eurosta 66 senttiin ja puhelut sekä tekstarit maksavat nyt 6,9 senttiä aiemman 8,5 sijaan. Aloitusmaksuja ei ole.

Poika tuli koulusta puoliltapäivin. Oli ilmoittanut opettajalle että lähtee kotiin nukkumaan. Ja nukkumaan menikin. Varmasti lyhyt viikonloppu vei veroja. Pojalla kun oli lauantaikin koulua.

Lähetin Osviittaan kyselyn, haluavatko he että pitäisin siellä Fisherin jälleenrakennusseminaarin. Saa nähdä kuinka pian toiminnanjohtaja vastaa. Mitään hintoja en laittanut mukaan, ehdotin vain neuvottelua asiasta.

Kävin iltapäivällä kaupungilla ja sain Elisalta uuden sim-kortin. Vanha kortti oli vuodelta 1997. Uusi liittymä latautui voimaan kolmen tunnin sisään. Palveluviestejä tuli kolme ja nämä tekstiviestit tallensin ohjeen mukaan. Nyt on liittymäasiat kunnossa.

Kävin ammattiliittoni toimistolla. Nyt on edessä ero tästä liitosta, lupasin kyllä käydä toimitsijaa morjestelemassa aika ajoin. Lupasin kirjoittaa liiton lehteen kirjoituksen yritysideastani. Ilmaista mainostilaa siis tarjolla. Tuli ilmi etten voi enää hyödyntää siirtymäaikaa vaihtaessani liittoa, koska ansiosidonnaiset päiväni ovat kuluneet loppuun. Voihan räkä!

Tänään on ollut erittäin tylsä ja masentava päivä. Olo on kuin unilukkarin kohteella. Nyt olen vielä lähdössä pojan kanssa elokuviin ja näytös alkaa vasta 20.45. Kotona olemme vasta yhdentoista maissa.

Huomenna olen menossa koulutukseen ja saan varmasti suoritettua Palveluja kotiin-passin. Mukavaa kun toinen siskoistani tulee koulutukseen myös. Huomenna ehdin vielä kertaamaan annetun materiaalin.

Lisäys klo 23.45.
Ehdimme elokuviin nippanappa. Teatterin ovet olivat jo kiinni, mutta poislähtevän työntekijän avulla pääsimme sisälle. Olimme myöhässä vain kaksi minuuttia. Elokuva oli yllättävän hyvä. Parempi kuin I am legend. Karkit ja popparit jäi ostamatta, koska myyjät olivat jo lähteneet kotiin. Kotimatkalla ostin yhden maidon Messukylän grilliltä.