Otin kaupan ilmoitustaululta sunnuntaina yhden ilmoituksen ja soitin tänään annettuun numeroon. Eräs kotini lähellä oleva yritys haki toimistosiivoojaa. Tarkoitukseni ei ole alkaa siivousyrittäjäksi, mutta on oltava nöyrä asiakkaiden saamisen suhteen. Tässä kohteessa on kolme etua: sijaitsee tosi lähellä, joustava työaika ja työ on säännöllistä.

Kävin jo paikanpäällä ja minulle luvattiin ilmoittaa jos he valitsevat minut. Melko varmasti valitsevat, semmoinen tuntuma minulla on. Työtä on maksimissaan vain neljä tuntia viikossa. En osannut arvioida työhön kuluvaa aikaa, joten totesin että ensimmäisellä kerralla tulee aika testattua. Korostin yrityksen johtajalle kierrätystä: olivat heittäneet tulostuspapereita tavallisen roskan sekaan.

Jaoin taas yritykseni mainoksia. Laitoin työhaastattelun jälkeen mainokset kaikille yrittäjille, jotka sijaitsivat samassa rakennuksessa. Nyt olen vasta kattanut neljännesosan asuinalueestani. Arvioisin että mainoksia on jaettu kaikkiaan noin 200 kpl. Vien sunnuntaina naapuri omakotiyhdistykseen noin neljäsataa mainosta. He jakavat kuukausittain jäsentiedotteen ja mainokseni jaetaan nyt siinä ohella.

Kaverini kävi illalla kylässä. Vierailu oli aika pikainen, lähdimme hakemaan hänen poikaansa reeneistä. Matkalla ehdimme juttelemaan yrittäjyydestä. Kaverini on nyt Nutrilet-kuurilla. Kuulemma toimii hyvin.

Soitin siskoilleni ja pyysin heitä kahville huomenna. Tytär poikkesi ja lupasi myös tulla huomenna kahville. Meillä on siis luvassa naistenkekkerit poikani juhlan aikana. Poika on kasvatettu enimmäkseen naisvoimalla, joten juhlan teema on sopiva.

Soitin verotoimistoon ja kiirehdin yritykseni asioita. Ytj:ssä ei näy vieläkään että yritykseni on ennakkovero- ja ALV velvollinen. Lupasivat kiirehtiä asiaa. Elisalle en ole tänään soittanut, odottelen jos puhelinnumeroni vaikka huomenna ilmestyisi näkyväksi. Jo ei, niin marssin suoraan Elisan konttorille. Huomenna on muutenkin kaupunkiin asiaa, koska menen kosmetologille.