Kävin päivällä ilmoittautumassa työkkärissä. Työnhakuni on voimassa helmikuun loppuun asti. Tapasin työvoimatoimistossa pari kurssikaveriani. Sain hyvää palvelua ja virkailija oli ystävällinen.

Kiirehdin pankkiin ja olinkin siellä ajoissa. Yrityspuolella tein päätöksen ja otin yrittäjän starttipaketin. Kuukausikulut ovat viisi euroa. Viitteelliset pankkisiirrot ovat vielä hankkimatta.

Henkilökohtaisen pankkineuvojani luona asiat menivät sutjakkaasti eteenpäin. Otin joustavan asuntolainan käyttöön ja siitä ei tullut lisäkustannuksia. Pojan talletukset saatiin osittain uusittua.

Kävin illalla koiran kanssa lähikaupalla reppuretkellä. Koira ontui etutassujaan. Luulen että uusi särmikkäämpi hiekoitussepeli on syynä ontumiseen. Tampereella monet ovat valittaneet polkupyöränrenkaiden puhkeamista sepelin takia.

Tytär poikkesi illalla. Jouluhössötys ei ole hänelläkään päällä. Jouluaaton suunnitelmia ei ollut, onhan tässä vielä aikaa. Ensi viikon synttäreitäänkään ei ollut suunnitellut.

Huomenna poikkean entisellä työpaikallani ja yritän saada palkkasaataviani itselleni. Sitten menen Lapinniemen kylpylään hierontaan ja yrttikylpyyn. Ollaanhan yrttiöljykylvyssä alasti? Vai onko tapana pitää uikkarit päällä? Minulla ei ole uikkareita käytössä. Katsotaan mitä minulle sanotaan.