Olin aamulla terveydenhoitajan juttusilla. Olikin oikein ihana ihminen. Juttelimme ruokavaliosta ja liikunnasta. Uutta tietoa minulle oli sekin, että jos käytän Benecol-rasvaa niin sitä on käytettävä päivässä kuusi teelusikallista. Muuten se ei tehoa. Verenpaine oli taas koholla, alapaine oli sata.

Ja se pahin juttu oli tämä: painoni oli viisi kiloa enemmän kuin mitä kotivaaka näyttää. Olin ihan tyrmistynyt! Kotivaaka on näköjään käyttäjäystävällinen, tai sitten terveyskeskuksen vaaka on trimmattu yläkanttiin. Kävin heti ostoksilla ja ostin vihanneksia, hedelmiä ja kaurahiutaleita. Ei ole muuten Eloveenan voittanutta. Ostin kokeeksi Puuppolan aitokauraa, mutta se ei ollut hyvää. Poika oli samaa mieltä.

Kävin siellä Nordeassa. Aiheena oli tehdä sopimus asuntolainan joustomaksuista. Voisin verkkopankissa päättää kuukausittain lyhennyksen määrän. Tuli ilmi että tämä mahdollisuus maksaa 2,5 euroa kuukaudessa, vaikka en käyttäisi koko juttua. Annoin koko jutun olla. Kysyin samalla asuntolainani koron tarkistusta. Siitä minulle soitetaan myöhemmin. Virkailija tulosti minulle yritystäni varten käytettäviä viitenumeroita. Lopetin myös Visa Elektro-korttini. Eli ei se pankkireissu ihan turha ollut.

Illalla ex-poikakaverini tuli meille yllättäen. Olipa mukavaa! Puhuimme kuin papupadat: poika, minä ja tämä mies. Jääkaappi siirtyi vaivattomasti ja pääsin imuroimaan pölyt pois. Samalla sain viereisen kaapin takusen siivottua. Energiat saavat virrata nyt vapaasti.

Innostuin siivoamaan kirjahyllyä, mutta se vasta hidasta hommaa olikin. Löysin vanhoja ainekirjoitusvihkojani, vanhoja postikortteja jne. Niiden lukemisessa aika kului joutuisaan. Kolme karvahattuakin löytyi. Eli kaikkea tarpeellista. Sain puolikassillista jätepaperia aikaiseksi, ne ainakin viedään keräykseen.

Huomenna on lapseni kuva Aamulehdessä. Annoin Aamulehdelle vapaat kädet kuvan rajaamisen suhteen. Kiva nähdä millainen kuva lopulta on lehdessä. Huomenna on myös leivottava tyttären synttärikakku. Viimeksi kakku oli liian kostea, ajattelin täyttää tämän kakun vasta juhlapäivänä eli lauantaina.