Tänään olin teatterissa lasteni kanssa. Se oli heille ensimmäinen joululahja. Kerroin heille, että tuleva joulu tulee olemaan köyhin mitä ikinä on koettu. Lahjat ovat enimmäkseen aineettomia joululahjoja.

Niin, olimme Komediateatterissa katsomassa näytelmää ”Avioliitto on ikuista”. Näytelmä oli hauska ja kahdella näyttelijällä oli täysi työ hoitaa kaikki roolisuoritukset. Tom Lindholm osaa muuten kännikävelyn loistavasti.

Näytöksessä oli yleisönä myös molemmat siskoni ja toisen mies. Ehdimme hieman juttelemaan väliajalla kahvin ääressä. Lipunhintaan kuului kahvi ja viineri. Siskon mies kyseli kahvin kera konjakkeja. Pääsin poikani kanssa teatterille naapureiden kyydillä. Olipa hyvä että lähdimme matkaan ajoissa. Komediateatterin lähellä on parkkipaikat kiven alla.

Tytär kävi täällä eilen illalla. Oli ollut päivällä töissä vakuutusyhtiöllä ja menossa yöksi Ilvekseen töihin. Siinä välissä oli kirkkokuoron harjoituksissa. Kuorolaisten levy oli mennyt hieman pieleen.

Yhden kappaleen aikana kuuluu kuoronjohtajan kommentteja, kun hän keskeytti laulun. Levyä oli ehditty valmistamaan jo 500 kappaletta, kunnes joku huomasi mokan. Epäkurantteja levyjä jaettiin kuorolaisille ilmaiseksi.

Kävin eilen illalla tyttären kanssa kaverillani kahvilla. Kaveri oli lähdössä Ouluun ja Rovaniemelle katsomaan poikansa jääkiekkopeliä. Aika raskas reissu: yksi yö perillä ja loppuaika melkein vaan ajoa.

Huomenna on tehtävä valmiiksi Power Point esitys sekä loppuraportti yrittäjyydestä. Maanantaina on esityksen vuoro. Yrittäjäkurssia on jäljellä enää kolme päivää.