1107040.jpg

Lunta oli tullut yöllä ihan mukavasti ja aamupäivällä satoi lisää. Sain mennä lumitöihin. Nämä ekat kerrat ovatkin ihan mukavia juttuja. Toista se on sitten lopputalvesta. Juttelin naapurin miehen kanssa pitkät tovit. Kuulumiset vaihdeltiin ja paranneltiin maailmaa. Alkoi jo ihan varpaat jäätymään kumisaappaissa.

Naapureiden talo oli ollut kuukauden päivät myynnissä. Kokeilivat piruuttaan menisikö heti kaupaksi. Onneksi ei mennyt. He ovat minun parhaat naapurini: aina auttamassa ja muutenkin mukavia.

Koiralle kuuluu edelleen hyvää. Se oli aika innoissaan uudesta lumesta. Tietysti söi lunta monta haukkapalaa. Komensin, että keltaista lunta ei saa syödä! Taidan kävellä koiran kanssa vielä ennen iltarientoa yhden lenkin.

Olen menossa hotelli Victoriaan Teboilin tilaisuuteen. Kaverini lähtee mukaan. Tarjolla on ruokaa ja virvokkeita klo 21.30 asti. Tämä kutsu tuli omakotiyhdistyksen kautta. Marraskuu on yhdistystoiminnassa syyskokousaikaa ja joulukuu iltapippaloita.

Poika tuli koulusta kesken päivän kotiin. Lähti siitä sitten saman tien Messukylän koululle hammashoitajalle. Sitten soitti minulle että koululla on ovet lukossa, eikä hän pääse sisään. Juuri kun olin etsimässä hammashoitolan puhelinnumeroa (miksi muuten etsin puhelinluettelosta, kun nettikin oli auki?), poika laittoi tekstarin että oli päässyt sisälle. Nyt tuli jo soitto: ei reikiä! Oli ollut kuulemma pari reiänalkua, mutta ne olivat itsellään menneet umpeen. Seuraava tarkastus on sitten vuoden päästä.