Aamulla kävi sutareita ihan kaksin kappalein. En tiedä oliko toinen oppipoika, nuori hän ainakin oli. En tiedä mikä näissä nokisutareissa on, mutta he ovat ihan älyttömän kohteliaita ja mukavia ihmisiä. Ainakin kaikki meillä käyneet. Näitä miehiä ihmetytti hännätön kissa ja jaloissa pyörivä koira. Miehet ihastelivat olohuoneemme vanhaa kaakeliuunia ja kehuivat että se kestää vielä ainakin sata vuotta käytössä.

Iltapäivällä olin koiran kanssa tunnin lenkillä. Oli aivan ihana ilma. Kävelimme järven rannassa ja koira oli innoissaan. Puolivälissä reissua se alkoi ontumaan etujalkaansa ja käännyimme kotia kohti. Tulostin tänään itselleni liikuntapäiväkirjan ja merkkaan siihen kaikki liikunnan kahden viikon jaksoissa.

Poika oli valinnut koulussa ensi vuotta varten valinnaiset aineet. Kaksi kurssia liikuntaa, yksi englantia sekä tietotekniikkaa. Ihan hyvät valinnat mielestäni. Tänään he olivat käyneet luokan kanssa tutustumisreissulla Volvolla sekä Kaukokiidon terminaalissa.

Tytär soitteli ja lupasi soittaa vielä illalla uudestaan. Ilmoitti vaan että hakisin valmiiksi sukulaisten osoitteita. Joulukortit on postitettava huomenna, mikäli haluaa säästää postimaksuissa. Joka vuosi päätän että laitan osoitteet hyvään talteen. Ja hyvässä tallessa ne nytkin ovat. Ilta kuluukin niitä etsiessä.

En ollutkaan tänään pankissa yritystiliä avaamassa. Soittivat Nordeasta että haluavat minut omaan konttoriini yritysasiakkaaksi. Joten käynti pääpaikassa siirrettiin ensi viikon käynniksi sivukonttorilla.

Soitin Lapinniemen kylpylään ja varasin itselleni ajan hierontaan sekä yrttiöljykylpyyn. Viime vuonna saamani lahjakortti umpeutuu joulukuun lopussa. Jäi vähän viime tippaan tämäkin juttu.

Taivas oli todella punainen aamulla ja sama ilmiö oli iltataivaalla. Kuvassa punaisuus näyttää keltaiselta, en tiedä mistä johtuu? Mutta näin kaunista oli tänään aamulla yhdeksän maissa.

1129159.jpg