Odottelin soittoa Ensimetristä. Piti sopia aika starttirahahakemuksen käsittelyyn. Mitään ei kuulunut, joten soitin Ensimetriin tänään. Yritysneuvoja jonka piti tehdä lausunto, oli sairaslomalla. Hän ei ollut delegoinut hakemustani eteenpäin. Sain sovittua tapaamisen tammikuun toiseksi päiväksi ja varsinaisen hakemuskäsittelyn tammikuun neljänneksi.

Istuttelin ne kukkasipulini tänään. 91 sipulia oli odotellut koko syksyn istutusta ulkorappusilla. Osa sipuleista oli jo huonon näköisiä, mutta laitoin ne maahan kumminkin. Keväällä nähdään tulos.

Illalla olin pojan kanssa elokuvissa. Tali-Ihantala elokuva ei ollut kauhean hyvä, anteeksi vaan Åke Lindman. Aihe oli sinänsä tärkeä ja kunnioitettava. Elokuvaelämystä häiritsi kaksi mölisevää poikaa. He olivat ilmeisesti toisen pojan isän mukana elokuvissa. Tämä mies ei kertaakaan hyssytellyt poikien juttuja. Törppö!

Pojalla on huomenna koulun joulujuhlat aamulla. Minulla on suunnitelma vähän siivoilla ja käydä pakollisilla ostoksilla. Sain tänään eräästä yhdistyksestä palkkioita 150 euroa lahjakortteina.