Rahat on finito, mutta sehän vaan kannustaa ideoimaan. Tänään olen käyttänyt viiden euron lahjakortin, jonka sain Valiolle suunnatusta valituksesta. Söin pakastimesta vuoden vanhaa porkkanalaatikkoa ja hieman uudempaa karjalanpaistia. Viime viikon lotossa oli voitto: 11 euroa. Asiat eivät ole ihan hullusti.

Koira on ollut tänään erittäin pirteä. Se nukkui yönsä hyvin ja nautti ulkoilusta. Kävelin sen kanssa läheiselle lahjatavaraliikkeelle ja uusin siellä lottoni. Iltalenkin koiran kanssa teki poika.

Soitin tyttärelle ja kyselin kuulumisia. Oli ihan ikävä omaa tytärtä. Olemmehan nähneet viimeksi yli viikko sitten. Tytär vaikutti puhelimessa ihan onnelliselta ja se oli hyvä. Hänen poikakaverinsa teki kait taas tänään heillä remonttia. Kohta on vuosi täynnä heidän yhdessä asumisestaan ja remontti on vieläkin kesken.

Minua on alkanut pelottamaan koko yrittäminen. Jos saan täyden starttirahan, niin se ei riitä kuin sähkölaskuun ja asuntolainan lyhentämiseen. Jos ei ole yhtään asiakasta, niin mistä revin rahan ruokaan ja muihin maksuihin. Perhana kun pänniin. Heti maanantaina varaan ajan sekä Ensimetriin että Nordeaan. Tarvitsen avukseni asiantuntijoita!

Pakkasta on nyt vain muutama aste, mutta tuuli on kasvanut miltei myrskyksi. Naapurin veneen päällä olevat pressut lepattavat uhkaavasti. Saa nähdä ovatko ne aamulla lähteneet. Yhden luokkakaverini kotipihassa lähti pressuautotalli myrskyssä lentoon. Se löytyi aamulla läheisestä risteyksestä.