Kännykästäni on mennyt rikki herätyskello, mutta kalenterin muistutus toimii vielä. Ja kaikki muut toiminnot. Nykyään minulla on herättäjänä siis kalenterin muistutus. Fiksu keksii kiertotiet;-)

Päivä sujui laiskotellen. Ruokana oli riisipuuroa mustikkasopan kera. Lisäksi tehtiin voileipiä mennen tullen. Suunnittelin siivouksia, mutta ne meinasivat jäädä siihen pisteeseen.

Sitten onneksi tytär soitti. Hän halusi tulla tänne pakoon poikakaverin isännöimää pokeri-iltaa. Kerroin että juttu sopii hyvin. Voisimme yhdessä siivota hänen vanhaa eli pojan nykyistä huonetta. Siellä huoneessa on edelleen tosi paljon tyttären tavaroita: koulukirjoja, vihkoja, vaatteita jne.

Siispä ilta on mennyt siivouksen parissa. Minä ja tytär siivosimme ja raivasimme. Poika sai olla juoksupoikana: hae imuri, tuo muovikasseja, käy ravistelemassa pehmolelut, tuo pahvilaatikoita jne.

Homma jäi vielä kesken, mutta voiton puolella ollaan. Tavaraa lähti roskiin ja kierrätykseen. Vaatteita on iso jätesäkki täynnä lähdössä UFF:lle. Tytär lupasi tulla jatkamaan hommaa (sitten joskus).

Vaihdoin vielä pojan sänkyyn puhtaat petivaatteet. Poika valitteli että nenä on aamuisin tukossa. Osittain ehkä pölyn takia, mutta osasyy voi olla kissakin. Kissa nimittäin nukkuu pojan vieressä peiton alla öisin.

Kaiken kaikkiaan oli mukava päivä!