Aamulla (tai siis klo 11) maa oli valkoinen, vaikka lunta ei ole satanut. Pakkanen oli kuurannut maan ja varsinkin tiet valkoisiksi. Tänään oli muuten todella liukas ajokeli.

Heräämisen jälkeen tein itselleni ja pojalle maittavat kaurapuurot. Ennen kaupoille lähtöä tein meille pikapitsat. Valmiit pitsapohjat pakkasesta ja päälle ketsuppia, kinkkusuikaleita, ananasta, juustoraastetta ja oreganoa. Nam!

Ensin matkasin Stockmannille ostamaan pojalle Monty Pythonin kokoelmaa. Se oli tietysti loppuunmyyty. Kotimatkalla poikkesin Kalevan Prismaan. Sieltä löytyi MP: n jaksot 2-4 ja maksoivat 19-23 euroa kappaleelta. Kun vielä osa sarjasta puuttui, niin matkasin vielä Kodin Ykköseen. Sieltä löytyivät jaksot 1-4 ja hinta oli 9,90 kappaleelta. Menen siis huomenna Prismaan palauttamaan ylihinnoitellut tuotteet.

Mustasta Pörssistä ostin tyttärelle muistitikun. Hinta oli vain kaksi euroa kupongilla, ovh on noin kymmenen euroa. Siinä ne ostokseni sitten olivatkin. Huomenna menen vielä ostoksille ja varsinkin ruokaostoksille.

Tytär tuli illalla puoli kymmenen maissa tänne. Hän ja poikakaveri olivat hakeneet tänään itselleen uuden tv-tason ja ruokapöydän. Eteiseen oli ostettu Elfa-korisarjaa. Tytär on menossa Ilvekseen töihin. Supistettu työvuoro on nyt klo 01-06. Sovittiin tyttären kanssa että hän poikkeaa meillä poikakaverinsa kanssa aattona kahvilla. Käyvät syömässä poikakaverin vanhempien luona.